.
.
3 den ilk yaptığım
a dan yarıyarıya azaldığım xb de çoğalttığım shortları 4 den kapadım.(kapanmış bekleyen emir)
.
.
3 ün tutarlı olabilecek fibodan tutması 5 in de tutabileceği anlamını çıkarıyorum yakın gelecek için.
.
.
3 den ilk yaptığım
a dan yarıyarıya azaldığım xb de çoğalttığım shortları 4 den kapadım.(kapanmış bekleyen emir)
.
.
3 ün tutarlı olabilecek fibodan tutması 5 in de tutabileceği anlamını çıkarıyorum yakın gelecek için.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Seçbul ağabey,
Hem Trump hem Powell piyasalari rahatlatacak ve para kazandiracak adimlar atacaklar. Ilık ve tatlı uzun bir sonbahar olacak. Kışa daha çok var.
Bitcoinde 8800 ilk mola, 7400 alti gorunuyor benim barlarda.
Bence de ama bir tık alıp bırakabilir. ABCDE yaptı ise bırakmaz fazla geri onun için stop noktası çok uygun seçilmeli.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
BTCmi trade ile riske atmıyım diyen arkadaşlar Crypto.com applicationuna göz atabilir. Artık Kripto paralara ciddi faiz veren ve bnb gibi utility altcoinlerle faiz oranını arttıran startuplar var. Güvenlik tabiki en büyük soru işareti..
Benim kafama takılan, bu son çıkış b dalgası ve içersin de 5 dalga sayımına başlanmış gibi..
1-2 tamam da 3-4-5 sayımı neden uzakta sayılmış aradaki başka dalgalar sayılmıyor?
ve ayni şekilde önceki (b) dalgasında da ara dalgalar sayılmamış..
https://twitter.com/AtoZ_Markets
Yer İmleri