Sayfa 235/1000 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Çünkü, alış emrini çarşamba verip cuma fiyatından alıyorsunuz, ama aradaki iki gün paranız o bankanın belirlediği repo oranıyla veya bankanın fonunda nemalanıyor.
    Üstadım, verilen emirlerin saatinin önemli olduğunu defalarca yazdık burada. Haliyle gün olarak belirtmek yanlış sonuçlara neden olur. Lütfen 13.30 konusunu dikkate alınız. Nitekim tıpkı satış işleminde olduğu gibi saat:13.30'u geçtikten sonra ertesi gün 09.00'a kadar alış emri vermek de gereksiz bir durum. Çünkü bazı kurumlar o anda alış tutarını bloke ediyor ve nemalandırma yapmıyor. Ya da çok düşük oranlarla repoya vs. koyuyor. Kısa ve öz olarak gerek alış gerekse de satış işlemlerinizi muhakkak saat:13.30 dan önce yapmalısınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bist icin yorumunuz nedir 120k yaparmi cidden
    fed faiz indirimini dedikleri gibi 4 adet yaparsa olur (115 mi 120 mi 130 mu daha mı üstü olur göreceğiz hep beraber yaşayıp) likidite çekmede bırakılıyor ben bunu 5-6 ay önce ilk sinyali verdiğinde fark etmiştim 2 sene öncede tam tersi olmuştu para kan gibidir akışı olmazsa hayat durur para akışı yönü tayin eder ab abdde faizler düşmeye devam edecekse para yüksek faizli riskli yerlere kayar yüksek getiri aramak veya getiriyi korumak için burdaki foncular gibi İşte öngörmek bu ve buna benzer şeyler piyasayı ve dünyayı ülkeyi okumak vb

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Bence yanlış. Arkadaşlar bir çok fon önerisinde bulundular. Biraz da önerilen fonlara yatırım yapsaydınız keşke.
    Yarinki faiz kararindan sonra bu yorumunuzu cevaplayacagim ustadim 😃😃
    Dolar cokus bist fusenk tcd tavan...unutmayin...cikan pisman olacak...sunu diyecekler
    Vay be webster hakliymis
    Ben buna aliskinimda cikan kaybetti ona uzuluyorum 😃😃😃

4. TCD ve diğer değişken fonları satış verdim, borsa düşerse bir miktar hisse yoğun fonlara girerim, şimdilik biraz daha az riskli fonlarla devam edeyim diyorum karma, borçlanma ve ppf gibi.
    Tabi bu arada nzor da 25.15 olanlar 24.3 seviyesine düştü ama yine birçok risksiz fondan iyi diye devam ediyorum.

5. Başka bir fon yokki gün içinde paranız eksilsin..
    Bu bile çıkma sebebi

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Başka bir fon yokki gün içinde paranız eksilsin..
    Bu bile çıkma sebebi
    aynen yine güncellenmiş böyle bi fon daha önce görmedim sabah akşam değişen

7.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    aynen yine güncellenmiş böyle bi fon daha önce görmedim sabah akşam değişen :D
    Hayır birde bizim gördüğümüz şekilde bist artı, ons artı ee neden eksiye düşüyor başka bir yere yatırmış bunlar kesin gelen yeni paraları birdaha ki ay dağılım da belli olur..

8.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    aynen yine güncellenmiş böyle bi fon daha önce görmedim sabah akşam değişen
    Şimdi baktığım zaman açıklanan fiyatı sonradan değiştirme bazı kurallara aykırı net araştırma yapalım varsa spk şikayet ederiz...

Sayfa 235/1000 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •