-

Originally Posted by
Kartal
Hocam aracı kurumdan aldığınız hisse senetlerine blokaj koyunca, değil aracı kurum siz bile satamazsınız. Benim aracı kurum hesabında satılabilir senet sayısı sıfır olarak görünüyor. Burada şuna dikkat etmek lazım, benim başıma geldi de biliyorum. Blokaj hemen çözülür diyorlar ama saat 11 de blokajı çözdüğüm halde o gün akşama kadar satış yapamadım. Satış düşünülüyorsa bir gün önce blokajı kaldırmak daha doğru olur.
Fon işi daha farklı, fonun alıp sattığı şey bizim fon payımız değil ki zaten, kendi portföyünde bulunan hisse senetleri vs. Tabi ki istediği gibi alacak, satacak. Ama bizim fonları satamaz. O zaman fon blokajı ne işe yarıyor ? Valla bilmiyorum
Aynı mantıkla düşünürsek, fona blokaj koyunca nemalanmaması diye bir şey mümkün değil.
Saygılar
Artniyetli bir calisan satmaya kalmadigi surece bence anlamsiz...
-
Amme hizmetimiz devam ediyor
Daha once soylemistim
Birdaha yaziyorum
Her sehirde polis kantini var
Googledan bakin
Halka acik
Polis olmak sart degil
Fiyatlar sudan ucuz ve marka urunler mevcut...
-

Originally Posted by
Batman
BIST ten mi alınabiliyor yoksa denizden hesap mı olması lazım nasıl oluyor ilk defa duydum böyle bir şey ama mantıklı bence garanti kazanc sonuçta mevduattan iyi [emoji2]
Redmi Note 7 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konuyu ben de yeni duydum. 31.10 tarihinden söz ediliyor. İlgili KAP duyurusu şu sanırım :
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/786077
Satma Hakkının Kullanımına İlişkin Üç Aylık Hak Düşürücü Sürenin Sona Erme Tarihi
31.10.2019
demiş. O tarihten sonra satamazsınız demek sanırım bu.
-

Originally Posted by
myfinans
Cafeye geldim de
Burayı okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor.

Ustad bak dedigime geliyor
Ons canlaniyor
Dolar asagi yaparsa yarinki faiz aciklamasindan sonra bistte 105k olursa sen seyreyle bahari...kisi direk atlatik
Yaz geliyor yaaaaaaaz
-

Originally Posted by
Webster
Artniyetli bir calisan satmaya kalmadigi surece bence anlamsiz...
Maho abi, olur mu öyle şey. Ben İş Bankası'ndaki paramla Tacirler'in yönettiği bir fon almışım. Hangi çılgın benim fonumu nasıl satacak ? O zaman Tefas ne işe yarıyor ?
-

Originally Posted by
Kartal
Maho abi, olur mu öyle şey. Ben İş Bankası'ndaki paramla Tacirler'in yönettiği bir fon almışım. Hangi çılgın benim fonumu nasıl satacak ? O zaman Tefas ne işe yarıyor ?
Onceki sayfalarda biri yazmisti
Bir calisan fonlari bozup yeniden aliyormus felan diye...kimdi hatirlayamadim
-

Originally Posted by
Kartal
Peki neden bloke koyuyorsunuz ne ise yariyor bu.kime karsi bloke anlamadimki😃😃
-

Originally Posted by
Webster
Umut son ay ortalamasi kac acaba
35 günlük 21 kusur hesapladım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-