325 indirim geldi
Originally Posted by Webster 400 diyorum Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 19,75’ten yüzde 16,50’ye indirilmesine karar vermiştir. 325
Originally Posted by YapraksızYonca Kışa süreli olacak bi ankete kızmazsınız herhalde, tcmb kaç puan indirim yapar? 325 diyorum..🙂 http://www.strawpoll.me/18629430 Kendimi tebrik ediyorum😂
Bu orandan sonra ppf ları nasıl etkilenir ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Seyes Bu orandan sonra ppf ları nasıl etkilenir ?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 16-17 arasına oturur.
Originally Posted by NewsTR 16-17 arasına oturur. O zaman tahvil bazlı fonlara mı bakmak lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Seyes O zaman tahvil bazlı fonlara mı bakmak lazım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Borçlanma fonlarına bakın 1 hafta iyi getirir.
Originally Posted by NewsTR Borçlanma fonlarına bakın 1 hafta iyi getirir. Çok teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri