-
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=3713895
20ağustos günü 5,64spottayken
5,66üzeri dolar long aldık.
5,82den ağustos ay kapanışı yapılmıştı.(16kuruş kar)
Son gün Eylül vade 5,89da pozu taşıdım.şuan 5,72eylül vade...(17kuruş zarar).
Spot 5,65i aşağı kırarsa bende satarım.
Dthlarını kullandırmak istemeyende eurobond fonu altın fonu veya yurtdışı hisse fonu alıp sistemdışında ama yan bahçede tutabilir.. yada benim gibi viopda işlem yaparak gerçek kar zararını görürler ilüzyonsuz
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-

Originally Posted by
metin68
benim stoplar patladı benim gibi sazanların stopları da patladıysa pala için yukarı sürme vakti yaklaşıyor demektir
Piyasa ne ilginç bir yer, sizin stop patlıyor (düştü diye satıyorsunuz), ben de düştü fırsat kaçmasın diye alıyorum.
5.67'den biraz ekledim bugün, 5.7 altı ucuzdur, 5.6 altına gelirse çok ucuzdur, 5.5 altında bedavadır, izdiham olur, alacaklar birbirini ezer. Olsa da yesek..
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Bu topikte ben yazdım 1 saat önce filan...
Bayıldım bu fikre.
Onlarla hiç işim olmaz da, yine de bu fikirden istifade edecek olan çok olur.
-

Originally Posted by
RAVİ
Ecb fed falan fıstık genişlemeye giderse para bize de gelir. Gelir gelir de önce bu meretin piyasasinin olması lazım memlekette demi ama.
Gelmez
Onlarla batik bankalarini kurtarcaklar
ilk sirada on yillik batik monte piashi bank. İtalia dan...
-
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Bu arada, Rusya-Türkiye erkek voleybol takımlarının maçını izliyorum şu anda...
Rusya resmen oynuyor bizimle...
Dalga geçer gibi..
Büyük ama çok büyük bir fark var.
.
Devam yazmaya,
2. seti aldık.. maçı da alacağız..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
Gelinen noktada, mevcut para politikası duruşunun hedeflenen dezenflasyon patikasıyla büyük ölçüde uyumlu olduğu değerlendirilmektedir.
https://www.youtube.com/watch?v=NvyhPT0BVa0
?
-

Originally Posted by
fan
Dezinformasyondur dezenflasyon olsa duramazsin🥴
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-