Originally Posted by Webster Simarma engellerim aslan Engellle Nörek aslanım yani
Bugün doktor abimle operasyondaydik
Originally Posted by eaw Mb kararı Her türlü uyar bana , vuracam kırbacı vuracam kırbacı benim olacak sonunda Vurmaya gitmemismiydin istanbula Yine keriz silkelediler sanirim Yanlis anlama ustad Dolar icin diyorum 😃😃😃
Trendyol benle eylenir Erkek botu reklami cikiyor Fiyati 750 tl Uste bir 750 daha koy dogan al ayagin hic usumez syn gaya demi
Originally Posted by aydinc Bugün doktor abimle operasyondaydik Implanti ogrendinmi ciger?
Originally Posted by Webster Trendyol benle eylenir Erkek botu reklami cikiyor Fiyati 750 tl Uste bir 750 daha koy dogan al ayagin hic usumez syn gaya demi Benim botlar takımlar fazlasıyla hazır Kemer ipek kravatlar de ek olarak
Originally Posted by aydinc Bugün doktor abimle operasyondaydik Mevduat fon hikaye.. bist 1 numara.. keyfimiz yerinde..
Originally Posted by aydinc Benim botlar takımlar fazlasıyla hazır Kemer ipek kravatlar de ek olarak Bu sekilde nasil hala evlenecek birini bulamiyorsun anlamiyorum ciger
Forum Rules
Yer İmleri