Galatasaray’ın efsane oyuncusu Metin Oktay’ın vefatının 28. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz
Galatasaray’ın efsane oyuncusu Metin Oktay’ın vefatının 28. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçen arkadaşımın bir ne bu yahu her gelene çakıyorsun tarafını çözemiyorum dedi.
Çözememiş YUH dedim.
ATATÜRK ve CUMHURİYET açık ve net dedim.
diğerleri
akp zihniyeti,pkk,ypg,hdp,işid,feto,tarikatlar,cemaatl ar,abd,rusya,bop,yahudi ve hiristiyat tarikatçılarına ,taliban gibileri dahil karşıyım.bağlantılı olanlarada.
Genelde Çarşı gibi herşeye karşıyım.
Bunlardanda bir hayır gelmez.dedim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Fatih TERİMİN in cezasını tahkim kurulu 3 e indirmiş. Yinede derbi de yok. Hak etmiyor mu ? Bence ediyor. ATAMIZ sporcunun ahlaklısı derken eksik söylemiş sadece sporcu değil, bilimumu. Normale dönse de keyf alsak,tatlı tatlı takılsak birbirimize.
İşin özü bozuldu. Sadece bu ülkede değil Dünyada durum bu maalesef
Neyse az sonra 20:30 GS -KASIMPAŞA maçı var,ona bakayım.
Metin OKTAY ı sahalarda seyretmiş biri olarak :gani gani rahmet dilerim.
Bunu hatırlattığınız içinde ayrıca size teşekkür ederim Mustafa bey.
Fatih hoca sütten cıkmış ak kaşık değil ama ceza aldığı konuda hiç suçu günahı yok. Çok daha ağırını defaatle söyleyip sıfır ceza alanlar var. Bu sene çok sağlam uğraşıyorlar biraz da başkaları olsun diye ama cimbom ağır taştır izleyelim bakalım. Metin Oktay ı canlı izlemeyi çok isterdim çok şanslısınız hürmetler.
Yer İmleri