Borsa düşerken iyi kazandırıyor+çift taraflı
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Suudi kaynakların verdikleri bilgilere göre Suudi Arabistan'ın petrol üretimi ilk tahmin edilenden daha çabuk şekilde normale dönecek.
*BRENT PETROL %5,5 DÜŞÜŞLE 65,20 DOLAR SEVİYESİNDE SEYREDİYOR
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adnan Oktar'dan 'Polisin baskın yapacağını nasıl öğrendiniz?' sorusuna yanıt: Arkadaşlardan telefon geldi. Bunun üzerine ben 'Önden gidelim' dedim. 'Basına haber verelim' dedim, hatta Ahmet Hakan'ı aradım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda özel güvenlik görevlisi silahla ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Başından ağır yaralanan 40 yaşındaki Ferhat U. hastaneye kaldırıldı
İtiraz avut atışı ile ilgi ise;kural değişti.Haberleri mi yok?Komik olurlar.
https://www.siyasetcafe.com/resmen-a...sti-49929h.htm
Yer İmleri