Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Temel bozuk temel..

Bir gün sabah kalkmışsınız bakmışsınız ki, $ 3.60 üzerine atmış bütün teknik veriler ala geçmiş...arkasından bakma ihtimali de yüksek...

Not.Yatırım batırım tavsiyesi değildir ha....
    Dün bu yazıyı paylaştığımda sanırım $ 3.54 civarında işlem görüyordu! Bugün teknik ala geçti..

Not: Ben bildim demek için yazmadım, temel bozuk para onlarda istedikleri gibi ayar verdiklerini göstermek için yazdım...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Dün bu yazıyı paylaştığımda sanırım $ 3.54 civarında işlem görüyordu! Bugün teknik ala geçti..

Not: Ben bildim demek için yazmadım, temel bozuk para onlarda istedikleri gibi ayar verdiklerini göstermek için yazdım...
    Şimdi zerohedge yazdı.

Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ABD ile. Dinamitin fitili yakıldı.

Trump Approves Plan To Directly Arm Kurds; Turkish Lira Tumbles

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...ctly-arm-kurds

3.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Şimdi zerohedge yazdı.

Trump Approves Plan To Directly Arm Kurds; Turkish Lira Tumbles

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...ctly-arm-kurds
    Anadolu Ajansı : Pentagon: ABD Başkanı Trump, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD’ye silah verilmesi talimatı verdi!

Bu hepimiz için çok kötü bir haber Ülkenin itibarına bakar mısınız? Trump iti PKK terör örgütü uzantısı dediğimiz PYD'ye bize rağmen, silah verip eğitecek...

Eski Türkiye olsaydı höt dediğinde akar sular dururdu! Şimdi ise o kadar az iş yapıp o kadar boş konuşuluyor ki gelinen durum bu......

Bu mesele $ meselesi değil...neyse yazacak çok şey varda...

Ama üstte paylaştığınız Vasıfsız işçi tablosu her şeyi açıklıyor..

Gelinen durumda ve ülkenin kaderine bunlar etki ediyor, ne karşılığında olduğunu hepimiz biliyoruz..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Anadolu Ajansı : Pentagon: ABD Başkanı Trump, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYDâ€â•ye silah verilmesi talimatı verdi!

Bu hepimiz için çok kötü bir haber Ülkenin itibarına bakar mısınız? Trump iti PKK terör örgütü uzantısı dediğimiz PYD'ye bize rağmen, silah verip eğitecek...

Eski Türkiye olsaydı höt dediğinde akar sular dururdu! Şimdi ise o kadar az iş yapıp o kadar boş konuşuluyor ki gelinen durum bu......

Bu mesele $ meselesi değil...neyse yazacak çok şey varda...

Ama üstte paylaştığınız Vasıfsız işçi tablosu her şeyi açıklıyor..

Gelinen durumda ve ülkenin kaderine bunlar etki ediyor, ne karşılığında olduğunu hepimiz biliyoruz..
    her konuda vasıf çok onemli, bilimadamından dış politikada strateji üretenine kadar geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın rasyonel/analitik düşünebilmesi kurtlar sofrası olan günümüz dünyasında kesin bir gereklilik. tango yapmaya çalıştığın ülkeler marsa robotik misyonla gitmiş, uzayın derinliklerine ilerleyen ve bununla beraber sayısız teknoloji geliştiren uluslar.

15 yıl boyunca sekülerliğe karşı bir hareket başlatan ülkedeki mevcut zihniyet rasyonel olmayan her şeyi yaptı, cemaatlerle işbirliği yaptı, onlara devletin adeta anahtarını verdi. verilen zarar çok büyük. 15 yıldan sonra, bu kadar hasardan sonra geldiği nokta "bize sorgulayan gençler lazım" oldu bir kaç gün önceki demecine göre. ama verilen hasar çok çok büyük, recep bey bunu her gecen gun daha da cok farkedecek, 1500 lü yıllarda yaşanmadığını, ülkenin hasmı olan bazı güçlü ülkelerin kendi çıkarları için gerekirse tek tuşla kahve içerken bizim tüm altyapımızı bitirebileceklerini de görecek, hala görmediyse. umarım hamaseti bırakır, liyakati esas alır, ancak bu konuda umudum yok, son 15 yılın karnesi sınıfta kalan bir karne çünkü.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    her konuda vasıf çok onemli, bilimadamından dış politikada strateji üretenine kadar geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın rasyonel/analitik düşünmesi kurtlar sofrası olan günümüz dünyasında kesin bir gereklilik. tango yapmaya çalıştığın ülkeler marsa robotik misyonla gitmiş, uzayın derinliklerine ilerleyen ve bununla beraber sayısız teknoloji geliştiren uluslar.

15 yıl boyunca sekülerliğe karşı bir hareket başlatan ülkedeki mevcut zihniyet rasyonel olmayan her şeyi yaptı, cemaatlerle işbirliği yaptı, onlara devletin adeta anahtarını verdi. verilen zarar çok büyük. 15 yıldan sonra, bu kadar hasardan sonra geldiği nokta "bize sorgulayan gençler lazım" oldu bir kaç gün önceki demecine göre. ama verilen hasar çok çok büyük, recep bey bunu her gecen gun daha da cok farkedecek, 1500 lü yıllarda yaşanmadığını, ülkenin hasmı olan bazı güçlü ülkelerin kendi çıkarları için gerekirse tek tuşla kahve çerken bizim tüm altyapımızı bitirebileceklerini de görecek, hala görmediyse. umarım hamaseti bırakır, liyakati esas alır, ancak bu konuda umudum yok, son 15 yılın karnesi sınıfta kalan bir karne çünkü.
    Ben ülkenin geleceğinden maalesef çok ama çok karamsarım....siz de zaten yukarıda bahsetmişsiniz!

İmam hatiplilerle mi 4.sanayi devrimini yakalayacağız? artık değişse de istese de yakalanması mümkün değil...

Akademisyenler yut dışına kaçarken, ülkeye Araplar, Suriyeliler doluyor, o kadar çok yazdık ki bu konuları bıkkınlık geldi..

Neyse layığımızı buluyor, hak edildiğimiz gibi yönetiliyoruz....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •