Sayfa 467/1000 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benim anladığım aylık %2.5 Hedef 12/12 %1 mevduat + %1.5 = %2.5 Eğer sizin dediğiniz gibi bir hedef koyarsa birkaç ay sonra kimse kalmaz o fonda
    Yani her ay için mevduat+1,5 oluyor açıklama.
    O zaman idare eder.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yıllık mevduat +1.5

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Eğer öyleyse yetmez.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani her ay için mevduat+1,5 oluyor açıklama.
    O zaman idare eder.
    Sordum Eral Bey'e Bakalım ne cevap verecek

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sordum Eral Bey'e Bakalım ne cevap verecek
    Sizin dediğiniz gibi olması yani aylık mevduat+1,5 olması makul, herhalde onu söylemek istedi.
    Yoksa yıllık +1,5 ise hiç cazibesi kalmaz GPG'nin.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizin dediğiniz gibi olması yani aylık mevduat+1,5 olması makul, herhalde onu söylemek istedi.
    Yoksa yıllık +1,5 ise hiç cazibesi kalmaz GPG'nin.
    Benim düşündüğüm gibi geldi cevap.

merhaba , GPG pay değer artışı olarak ( puan değil ) 2019 yılının ilk dokuz ayında mevduat ort 1,4 iken kabaca 2,9 değer artışı kaydetti. Amacımız bunu korumak. Yani mevduat aylık 1,1 değer artışı sağlarken GPG'nin 2,6 artış kaydetmesi . Puan olarak mevduat 14 iken GPG mevduat eşleniğinin 32 olması . Ancak bunu bir taahhüt gibi görmeyin ltf. Somut hedef vermek regülasyon adına sakıncalı bu nedenle var olanı korumak ifadesini yeğliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku

merhaba , GPG pay değer artışı olarak ( puan değil ) 2019 yılının ilk dokuz ayında mevduat ort 1,4 iken kabaca 2,9 değer artışı kaydetti. Amacımız bunu korumak. Yani mevduat aylık 1,1 değer artışı sağlarken GPG'nin 2,6 artış kaydetmesi . Puan olarak mevduat 14 iken GPG mevduat eşleniğinin 32 olması . Ancak bunu bir taahhüt gibi görmeyin ltf. Somut hedef vermek regülasyon adına sakıncalı bu nedenle var olanı korumak ifadesini yeğliyorum.
    Bu durumda sıkıntı yok.
    23 Kasımda Cevahir Asya'da çaylarını içip keklerini yerken ayrıntılı konuşulur artık durum.Sizin paraları yemiş gibi olacağız belki ama sıkıntı olmaz değilmi?

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku

İlk 9 ayda nasıl 1.4 dü ortalama mevduat .

ortalama olarak 1.97 olmuş Benim ki mevduat bankalarında

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu durumda sıkıntı yok.
    23 Kasımda Cevahir Asya'da çaylarını içip keklerini yerken ayrıntılı konuşulur artık durum.Sizin paraları yemiş gibi olacağız belki ama sıkıntı olmaz değilmi?
    Sıkıntı yok Afiyet olsun İzmirde olsaydı katılırdım bende

Sayfa 467/1000 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •