Sayfa 254/1001 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Atatürk havalimanına indi , deprem ile ilgili birazdan açıklama yapacak .
    Bu haber doğrumu?Sayın Güneysu bir şekilse de becerebilse de sitenin fondların da sorun var! Atatürk Hava Alanı kısmını kırmızı yapamadım.

İstanbul valisi :”Bazı sosyal medya hesaplarında İstanbul’da deprem nedeniyle eğitim öğretimin yarın tatil edildiği yönünde doğru olmayan paylaşımlarda bulunulduğu anlaşılmıştır.

7060 okulda tarama çalışmaları devam etmektedir.

Saat 20.00 itibariyle gerekli açıklama yapılacaktır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    TOPLANMA ALANI
    Adı büyük duruyor ama gerçeği 2 metre boyunda bir direği betonla yere dikip üzerine bir levha asıyorsunuz o kadar.
    Bizim burada geçenlerde 2 tane boru diktiler oldu mu oldu. Birinin üzerindeki levhayı da çalmışlar.
    Gerisi boş.Hani geldin toplandın,bir bardak su yok.
    Eskiden boş alanlar biliniyordu,şimdi yerlerinde betonlar var,bunlar boş bulduğu yeri hemen betonlaştırıyorlar,ayrıca ormanı kesip orayı bile betonlaştırıyorlar,o şahıs küllahıma anlatsın.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul valisi :â€Bazı sosyal medya hesaplarında İstanbul’da deprem nedeniyle eğitim öğretimin yarın tatil edildiği yönünde doğru olmayan paylaşımlarda bulunulduğu anlaşılmıştır.

7060 okulda tarama çalışmaları devam etmektedir.

Saat 20.00 itibariyle gerekli açıklama yapılacaktır."
    Çocuklar korkmuş,yap tatili relaks olsunlar.Bir günle ÜLKEYİ Mİ KURTARACAKSIN. Yönetim zihniyeti.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 254/1001 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •