Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Moody's:
Türkiye'nin yeni ekonomik programý büyüme hedefi, makro dengesizlik riskini artýrýyor.
2019 yýlý için türkiye'de büyümenin %+0.25 olmasýný bekliyoruz.
2020 ve 2021'de Türkiye'de büyümenin en az %3'e toparlanmasýný bekliyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gaziantep Valiliði, Tel Rýfat'ta havan saldýrýsý sonucu iki askerimizin þehit olduðunu açýkladý. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakaný Soylu: "Hiç kimse merak etmesin, PKK'yý alýrýz, DEAÞ'la üst üste koyar, hepsini bir kalemde süpürürüz."
Terör örgütü YPG/PKK'nýn Suriye'de iþgali altýndaki bölgelerden Suruç'taki sivillere yönelik havan mermili saldýrýsýnda 2 kiþi hayatýný kaybetti.
![]()
Bankalarýn 3.5 milyar$ satýþ yapýldýðý söyleniyor ..
![]()
Yer Ýmleri