Sayfa 278/495 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Adamların alma zorunluluğu yok. Zorunlu pay alımında yapılmalıydı o iş. Yani verelim yarısını işi...
    97,999 a kadar alır 1 lot almaz 98 e ulaşmaz....tamamen adamların insiyatifinde
    Bende oyle dusunuyorum.adam almazsa kaldikmi kot disina.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bu saatten sonra kim ne yorumu yapsın. herşey ortada .kapta haber var 25 bin lot alabilimiş.Bu saatten sonra yapılacak yorum yanlış olur .Neyin ne olacağı belli deil.Hisse net Merkez kafasına göre herkes.

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Sen son dakka cakarsın malı.Sanki 30 TL maliyetin var.Bu hissede 98 bulsada ne cikarki son 5 yıllık ağırlıklı ortalaması 25 TL .Sanki borsada tek kağıt bu .Birde tradersin burayamı bağlandın.En düşük maliyet senle bende en çok ağlayan gene biz .

4. yüzde 98 olması için 3 iş gününde kaç lot hisse alması gerekir.

5.  Alıntı Originally Posted by batık_borsacı Yazıyı Oku
    Sen son dakka cakarsın malı.Sanki 30 TL maliyetin var.Bu hissede 98 bulsada ne cikarki son 5 yıllık ağırlıklı ortalaması 25 TL .Sanki borsada tek kağıt bu .Birde tradersin burayamı bağlandın.En düşük maliyet senle bende en çok ağlayan gene biz .
    Ama benim zamanimi cok aldi.bununla inatlasma yuzunden kac kagit kacti bir bilsen.

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku

Yüzde 98 i borsada bulunca bize ne avantaj kazandıracak ,

7.  Alıntı Originally Posted by İSTANBUL YAKLAŞIMI Yazıyı Oku
    Yüzde 98 i borsada bulunca bize ne avantaj kazandıracak ,
    al iste daha ne kazandircagini bilmeyen biri daha.arkadasla gozunuzu sevim.bise bilmiyorsaniz gidin ogrenin.yada bize dalga gecer gibi sormayin.

8.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    al iste daha ne kazandircagini bilmeyen biri daha.arkadasla gozunuzu sevim.bise bilmiyorsaniz gidin ogrenin.yada bize dalga gecer gibi sormayin.

Suat ben sana sorayım peki 98 bulursa ne olur ? Hadi sole bakalim.98 bulursa borsadan 1 Ekim'de cikmazmi? Borsa şirketi olarakmi borsa dışı şirketi olarakmi ortaklıktan çıkarma satma tebligi oluşur.Satma hakkı kullanımı 1 ay sonra başlıyor cevap bekliyom

Sayfa 278/495 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •