Originally Posted by myfinans Manþette deniliyor uçtuðumuza göre alýn bol bol alýn. Peþin kazancý görünce hoþunuza gitti deðilmi. Gitmez olur mu 14.5'dan yapmýþým ilk alýmý daha ilk alým yerime gelmemiþ Cuma kapanýþ 12.1
Originally Posted by admustafa Gitmez olur mu 14.5'dan yapmýþým ilk alýmý daha ilk alým yerime gelmemiþ Cuma kapanýþ 12.1 Uçacak uçacak bekleyin Valla ben demiyorum manþet diyor.
Originally Posted by myfinans Uçacak uçacak bekleyin Valla ben demiyorum manþet diyor. Kaç gün kaldý sizin vade sonuna
Originally Posted by admustafa Kaç gün kaldý sizin vade sonuna 15 gün var.16,85 kalacakmý bakalým o güne kadar.
Originally Posted by myfinans 15 gün var.16,85 kalacakmý bakalým o güne kadar. 16.85 kalýrsa bir 90 gün daha baðlayacak mýsýnýz ?
Originally Posted by admustafa 16.85 kalýrsa bir 90 gün daha baðlayacak mýsýnýz ? Hayýr, Uygun bir miktarý ile 16,85 1 ay daha belki Kalaný önce borçlanma fonlarýnndan biri, Sonra da duruma göre birþeyler yaparým herhalde. Nkolay ise devam etsin gitsin gittiði kadar.
Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Sayýn Webster iyi akþamlar. Böyle bir fon bulabilirseniz bizim de haberimiz olsun [emoji120]
Forum Rules
Yer Ýmleri