Arama sonucu : 5765 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Madam Despina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Marslı Yazıyı Oku
    Ciddi bir soru sordum ve üslubum da gayet kibardı.Bu durumda ergen kafalı kim veya kimler oluyor bunu bilmiyorum.
    Sermaye sahibi olmak demek mutlaka teknik analiz bilmek demek değildir.Ben temele bakarım.
    Bu arada bu tarz forumları sermaye sahibi Kişiler hatta o şirketlerin büyük hissedarları da takip ediyor inanın....
    Üslubunuzda ya da sorduğunuz soruda bir nezaketsizlik asla yoktu. Yazılanlar yanlış anlaşıldı ise affola. İki tarafta da ‘ergen’ tavrı yok alsında. Mevzuu şu:

Elbette sermaye sahipleri forumları takip ediyor olabilir, teknik analiz bilmiyor olabilirler, ancak sermaye sahibi olmak lot sayısı paylaşmayı da gerektirmez diye düşünüyorum. Bize göre garip olan sadece o. Yoksa şahsınıza saygısızlık etmek asla haddimize değil.

Bol kazançlarınız olsun.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2. Bakın tamamen yanlış.Ben lot sayısı paylaşmadım.Almayı düşünüyorum dedim.Bunu yaparken de çiğlik olsun diye değil,miktarın tahtanın yapısını veya tekniğini bozarmı diye endişe ettim...
    Sonuçta tekniği para çizer ve ben de bildiğinizi düşünerek soru sordum...Sonuçta sığ tahtalar.
    Çok pişmanım...Sorumu geri alıyorum....
    Aynı soru bana sorulsa yorumumu yapardım ve uyarı olarak tahtanın sığ olduğunu ve bu miktarların mutlaka tekniğe etki edeceğini belirtirdim.....
    Siz beni boşverin.Sorulmadı farzedin....

3.  Alıntı Originally Posted by Marslı Yazıyı Oku
    Bakın tamamen yanlış.Ben lot sayısı paylaşmadım.Almayı düşünüyorum dedim.Bunu yaparken de çiğlik olsun diye değil,miktarın tahtanın yapısını veya tekniğini bozarmı diye endişe ettim...
    Sonuçta tekniği para çizer ve ben de bildiğinizi düşünerek soru sordum...Sonuçta sığ tahtalar.
    Çok pişmanım...Sorumu geri alıyorum....
    Aynı soru bana sorulsa yorumumu yapardım ve uyarı olarak tahtanın sığ olduğunu ve bu miktarların mutlaka tekniğe etki edeceğini belirtirdim.....
    Siz beni boşverin.Sorulmadı farzedin....
    "Forumdaki geçmiş"ten gelen kötü bir algı/alışkanlık belki...

Yanlış anlamışım anlaşılan.
    Affederseniz ne ala...

"Değilse iletişim kazası" deyip özrümü masaya koyup, deneyimlere ekleyip yoluma devam edeceğim.
    Affola. Selamlar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. Estağfurullah...
    Selamlar...
    Lütfen değerli paylaşımlarınıza devam edin..
    Teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by Marslı Yazıyı Oku
    Estağfurullah...
    Selamlar...
    Lütfen değerli paylaşımlarınıza devam edin..
    Teşekkürler
    Kırdıysam affola.
    Teşekkürler. Selamlar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •