Originally Posted by myfinans Hayýr, Uygun bir miktarý ile 16,85 1 ay daha belki Kalaný önce borçlanma fonlarýnndan biri, Sonra da duruma göre birþeyler yaparým herhalde. Nkolay ise devam etsin gitsin gittiði kadar. Fonda 16.85 ortalama yapamayacaðýnýzý mý düþünüyorsunuz
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Sýfýr olmasýn valör -1 olsun siz daha parayý yatýrmadan %1 versin böylesi daha iyi deðilmi üstadým
Originally Posted by admustafa Fonda 16.85 ortalama yapamayacaðýnýzý mý düþünüyorsunuz Yapýlýr büyük ihtimalle ama Artýk takipten yoruluyorum. Ayrýca ciddi riskler de olabileceðini düþünüyorum, oyüzden
Originally Posted by Webster Fon ariyorum Alis ve satis valoru sifir olacak Birde gunluk getirisi min yuzde 1 olacak Çiftlikbank'ýn çeþitli versiyonlarý olabilir. Hatta %1'den de çok getirirler.
Originally Posted by myfinans Yapýlýr büyük ihtimalle ama Artýk takipten yoruluyorum. Ayrýca ciddi riskler de olabileceðini düþünüyorum, oyüzden Aþýrý temkinlisiniz bu aralar yoksa daha öncede böylemiydiniz ?
Originally Posted by admustafa Aþýrý temkinlisiniz bu aralar yoksa daha öncede böylemiydiniz ? Yüksek risk sevmem GPG tipi oluyorum herhalde, gerçi oda mevduat gibi oldu ya neyse.
Originally Posted by myfinans Çiftlikbank'ýn çeþitli versiyonlarý olabilir. Hatta %1'den de çok getirirler. Yalniz ciftlikbankin alis valoru sifir satis valoru sonsuz 😃😃😃
Originally Posted by supremegod Sayýn Webster iyi akþamlar. Böyle bir fon bulabilirseniz bizim de haberimiz olsun [emoji120] Agzim gevsektir bu konuda rahat olabilirsiniz. Hernekadar syn jd buna kizsada Kazan kazan prensibini severim 😃
Forum Rules
Yer Ýmleri