Sayfa 117/303 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 929 - 936 arası.

Konu: The last of the mohicans

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    KUTPO...

Eylül ayında zirvesinden dönüşünü tutturmuştuk.

Artık düşüş trendindedir.

C için iyi ihtimalle 5.30, burası kırılırsa 2.70 TL görmesi ihtimali vardır.

DOLAR BAZLI olarak baktığımda ise durum daha vahim olup OBO hedefi olarak 2008 dibi 0.3 USD hedefte görünüyor.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    ALARKO...

Temeli sağlam, taş gibi bu hisse hak ettiği yerden çok uzaklarda.

15 yıllık bu iktidar bu gruba hiç yaramadı.

2.75'lerden gelen ve çanak oluşumuna giden bir görüntü veriyor.

Yeni bir yükseliş trendi ve 6 TL üstünde yeni zirveler yapabilmesi için 5.69 geçilmelidir.

Burası geçilemediği taktirde 2.75 altında 2 minor dibi daha var.

5.69 yukarı geçilirse bu sayım çöpe gider.

Dolar bazlı ise durum çok daha da kötü. 2000 zirvesi olan 5.6 USD'nin 1/4 fiyatından işlem görüyor.

Maalesef dolar bazlı dibi de görülmüş değil.

ORGE...

İyi bilanço açıklamış.F/K:5.8 PD/DD:2.34 olmuş.

Kısa-orta vadede yol ayrımına geldi.

Ya buradan kendini 8.10 üstüne atıp 3. dalgaları başlatır ve yeni zirvelere gider.

Yukarı atamazsa 8.10'u B kabul edeceğiz.

O zaman kanalın alt bandına inip burayı aşağı kırar ve C için eski diplerini bir kez daha ziyaret eder.

Yukarı kırarsa sayım değişir ve bu zamana kadar yaptığı tüm dalgalara 1-2 şeklinde etiket koyarız.

Bundan sonrakilere 3. dalga etiketi koyarız.

Ben buna teknik olarak ihtimal veremiyorum.

Çünkü bu zamana kadar yaptığı dalga sayısı 30 olur ki bu trend hisseyi uzaya kadar götürebilir.

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Teknosacı arkadaş bence artık korkmana gerek yok,

şirket küçüldü ama bu sırada -50 milyon nakitten +150 milyon nakde döndü kasası, artık önce 4-4,20 arasına, sonra 5 ve hatta 5,80'deki boşluğa kadar çıkabilir.

Hatırlayan varsa Koç bu kağıt için 11 filan atıp tutarken ben bu şirket batmak üzere dedim, ama artık dipten döndü.
    ADEL...

2 yıldır düşüş trendinde olan ADEL tarihi zirvelerini geride bıraktı.

2015'te 24.01 görmüş, 2 ay sonra yeni zirve denemesi yapmış, becerememiş, 23.99'dan dönmüş.

2 tık daha yukarı yapamadığı için burası B olmuş, şimdi yıkıcı ve uzun bir C yapıyor ve daha yolun yarısında.

3. dalgalar başlamamış, başlayınca işler daha da kötüleyebilir ve 10 TL'nin oldukça aşağısına düşme potansiyeli taşır.

PNSUT...

ADEL grafiği gibi, tek farkı 3. dalgalar başlamış.

Orta vadeli bakarsak 2015 zirvesi 24.30'dan beri düşüş trendinde.

6 dalgalık trendin 2 dibi yapılmış.

10 TL altında 8 TL gibi nihai dibini bulabilir.

bunlar sadece elimde olup takip ettiklerim
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Ben de sanmıştım ki mohikan döndüğünde daha önce dediği gibi 150 binli hedefler verecek, üstelik KOSPI bile rekor kırmışken

Abi endekste yükseliş sayımını 2014'teki 60 binden başlatmak bence doğru değil, ya 2016 başındaki 68 bini kullanmak lazım ya da darbe sonrası 70 bin veya Aralıktaki 71.700 seviyesini.

Garantide 2 zirve daha varsa zaten endeks de 96 binden filan dönmez, o kedi 110 bine gidecek

Sn Econfin+

O kedi muhtemelen biraz daha prim yapacak ama, nedense icimden cok kuvvetli bir ses; "Gun gelecek, simdi dalga gecen herkes -Buyuksun Mohikan Hocam - demek icin siraya girecek" diyor.

Bu tur mesajlari endeks rally modunda ve yukselen trendde iken pek kimse kaale almaz. Cunku hemen her kagit primleniyordur. Ne zaman ki ortalik toz duman olur, piyasanin ve KHY larin anasi aglar, o zaman eski mesajlar karistirilmaya baslanir.

"Adam hakli" sesleri yukselir. Ama o zaman da muhtemelen ati alan sadece Uskudar'i gecmekle kalmamis, Kartal'a kadar da yol almistir.....

https://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk

Vesselam,

freesky

PS: Keciyi ucurumdan ucuran, bir tutam ot imis. Diyelim ki bir nur yuzlu amca bize dedi, "Oglum bu endeks 110 binden donecek..." ve kafamiza, gonlumuze ikna edici hisler doldu. Ne yapariz? Illa ki sonuna kadar hakkimizi kullanip, maximum kar elde etme pesinde kosariz degil mi? Sonra bir de bakmisiz uzuuuuuuuuuuuuuun vadeli yatirimci oluvermisiz.

3.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Econfin+

O kedi muhtemelen biraz daha prim yapacak ama, nedense icimden cok kuvvetli bir ses; "Gun gelecek, simdi dalga gecen herkes -Buyuksun Mohikan Hocam - demek icin siraya girecek" diyor.

Bu tur mesajlari endeks rally modunda ve yukselen trendde iken pek kimse kaale almaz. Cunku hemen her kagit primleniyordur. Ne zaman ki ortalik toz duman olur, piyasanin ve KHY larin anasi aglar, o zaman eski mesajlar karistirilmaya baslanir.

"Adam hakli" sesleri yukselir. Ama o zaman da muhtemelen ati alan sadece Uskudar'i gecmekle kalmamis, Kartal'a kadar da yol almistir.....

https://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk

Vesselam,

freesky

PS: Keciyi ucurumdan ucuran, bir tutam ot imis. Diyelim ki bir nur yuzlu amca bize dedi, "Oglum bu endeks 110 binden donecek..." ve kafamiza, gonlumuze ikna edici hisler doldu. Ne yapariz? Illa ki sonuna kadar hakkimizi kullanip, maximum kar elde etme pesinde kosariz degil mi? Sonra bir de bakmisiz uzuuuuuuuuuuuuuun vadeli yatirimci oluvermisiz.
    Ben stah abinin başlığına da buraya da ölüme giden boğa dedim, zirveyi kırdıktan sonra 1-1,5 sene yukarı devam edip çökmesini beklerim diye yazdım.

Aynı anda sacro, pin, karahan, kentuf ralli bitti dağılın derse malları satıp kaçarız, mal mıyız biz

1,5 senedir 110 diyoruz, oraya kadar para kazanmayalım mı, 110 veya 120'den tekrar 80'e inince mohikan haklı mı diyeceğiz

4.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Ben stah abinin başlığına da buraya da ölüme giden boğa dedim, zirveyi kırdıktan sonra 1-1,5 sene yukarı devam edip çökmesini beklerim diye yazdım.

Aynı anda sacro, pin, karahan, kentuf ralli bitti dağılın derse malları satıp kaçarız, mal mıyız biz

1,5 senedir 110 diyoruz, oraya kadar para kazanmayalım mı, 110 veya 120'den tekrar 80'e inince mohikan haklı mı diyeceğiz
    Muhterem Hocam,

Siz de haklisiniz.

Rasgele,

freesky

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku

Tabii bu kadar kişinin ralli bitti dağılın demesinden sonra olacak herşey değil mi?

Zirvenin neresi olacağını da Borsa İstanbul başkanı bir kokteyl vererek açıklar artık piyasalara.

Seni de zirve olduğu gün borsanın açılış gongunu çalmak için davet ederler.

BIST(USD bazlı)...

KISA VADE...

Kısa vade usd bazlı sayım 27.000 zirvesinde bitti.

Bazılarına göre (hadi isim vermiyeyim)burada bir TOBO olup hedefi 34.000 USD'dir.

UZUN VADE...

Uzun vade ise böyle.

Ne ralli yapmış be mübarek, ama Ayı rallisi...

3-4 yıl önce ayakkabı kutuları, fetö, montaj vs ile anılan meşhur 17-25 Aralık olaylarını (şimdi kumpas deniyor) hatırlıyor musun econfin?

Hah, işte borsanın 2014 sonunda gördüğü en dip rakam 27.000 USD'dir.

2017 Mayıs ayında senin boğanın gördüğü zirve işte tam bu 2014 dibidir, yani 27.000 USD.

Biz 71 binde topik kapatıp 93 binde altın vuruş başlıyor diyenlerden değiliz kardeşim.

Uzun vadeli grafikteki rakamlar ne diyeceksin?

Onları söylemem, meslek sırrı...
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    abi alark 4 ken 2,5 olacak dedin kağıt temettü verdiği halde 5,82 odas 5 olacak dedin kağıt 4,07 bölündüde o fiyatı gördü şimdi erbos 72 diyorsun kağıt zaten şu an orayıgördü bi zahmet kağıdın bilançosuna bak bakaım ne durum da ne olacakta bu kağıt dediğin rakamlara gelecek bence diğer ikisindede (benim sadece elimde olduğu için takip edebildiğim ) yanıldığın gibi bundanda ciddi oranda yanılacaksın
    Doğru, Alarkoda 1 dip daha bekliyordum, sonra yön yukarı demiştim. 2.75'ten yukarı döndü. Ne büyük yanılgı?

1 yıl ve 6 ay önceki Alarko sayımlarını veriyorum. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?

Erbosan konusunda da yanılıyorsun. Üşenmedim.Tam 1 yıl önceki bu sayımı buldum. Geçen yıl 32 TL iken bu sayım yapılmış. 60 TL görebilir demişim.

Odaş'ı da econfin anlatsın istersen, 1 gün önce odaş diye ağlayan birine izah etmiştim, grafikleri 8-10 sayfa önce var.

Bir daha da yazdıklarımı daha iyi inceleyiniz lütfen.

Kendinizi kendinizle sınayınız, benimle değil.

Kimsenin hissesiyle de sidik yarışına girecek değilim.

Ben zaten hisseyle fazla işlem yapan biri değilim.

Benim sizler gibi kimseye kendimi ispatlama gibi bir derdim yok.

Sadece haksızlığa dayanamıyorum. Bunu da bilin.

7. abi ben sidik yarişına girmem yanlış anladın diyeyim o zaman sadec çok iddalı söylemlerin vardı ve ben senin yazdıkalarını kopyalıyıp yapıştırdım bence özgüvenin çok fazla herkes hata yapabilir
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by LeventH Yazıyı Oku
    Hocam Bagfs bakabilirmisiniz
    BAGFAS...

KISA-ORTA VADE...

TOBO ile yukarı dönmüş görünüyor. 13'e doğru gidiyor.

Ama 8.5 altında 1 dibi daha kaldığını düşünüyorum.

Kısa vadeli sayımın iptal olması için 13.10 yukarı geçmelidir.

13.10 üstüne çıkarsa o zaman yeni zirvesini yapar.

UZUN VADE...

2009'da başlayan 7 dalgalık trendde 6 zirve yapmış.

16.50 üstünde 1 zirvesi daha var.

Sayfa 117/303 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •