Sayfa 555/1000 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Daha değil, ama biz 5 öğretmen arkadaş bugün satışı girdik. Yerine OBP ve biraz da OKT aldık.
    OKT mi OKD mi hocam, bir harf çok şey değiştirir

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hosbulduk syn sevinen
    Saat 13 oncesi oldugu kesin
    13 sonrasi olsa iki gun sonra degil 3 gun sonra hesabina gecmezmiydi
    eğer öyleyse üstat salı günü oluşan fiyattan satacak parayı da çarşamba 14:00den sonra hesapta görür.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bunun yerine ne yazacağım
    =_xlfn.DAYS(BUGÜN();C2)
    E19 hücresine =BUGÜN () yazın D2 hücresine =$E$19-C2 yazın sonra D2 hücresinin kulpundan tutup aşağı çekin ki formül diğer hücrelere de uygulansın.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sevgili dostlar, burası bir çok bankacıyı cebinden çıkaracak güzel bir form olmasına rağmen t2 gibi basit bir konuya bu kadar takılmamalıyız. Son kez yazıyorım dedim ama tekrar yazma gereği duydum:
    sadece t2 değil, eurobond ve petrol vs. Ağırlıklı t3 ve t5 fonlarda dahi saat 13'ten önce verilen satışlar, o akşam oluşacak ve ertesi günün fiyatından gerçekleşir. T2 t3 t5win esprisi, paranın hesabımıza geçeceği günü göstermesidir. Bu işin kuralı budur. Hangi fon olduğu önemli değil.
    Şöyle ifade edelim mi :

Saat 13'ten önce verilen satışlar, o akşam oluşacak ve bizim ertesi sabah Tefas sayfasından öğreneceğimiz fiyattan gerçekleşir.

5.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Şöyle ifade edelim mi :

Saat 13'ten önce verilen satışlar, o akşam oluşacak ve bizim ertesi sabah Tefas sayfasından öğreneceğimiz fiyattan gerçekleşir.
    sanırım ANL ve bileşik faizden sonra adını altın harflerle 3. sıraya yazdırdı satış valörü

6.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    sanırım ANL ve bileşik faizden sonra adını altın harflerle 3. sıraya yazdırdı satış valörü
    Kesin bilgi şu ki
    T2'de 13'ten önce verilen satış emrinde satış o gece oluşup ertesi sabah TEFAS'tan görülen fiyattan yapılır.
    Para o gün boşta yatar,
    Bir sonraki gün saat 14'ten sonra hesabınıza girer.
    Bunun aksi sözkonusu değildir.

Dostlar
    Forumda bir uye var
    Pscyokinesis
    Bu uye surekli beni tahrik ediyor
    Sonunda gina geldi
    Ben artik yokum
    Sizlerden cok sey ogrendim ama biktim
    Bir daha yazmam
    Saglicakla kalin...syg

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Benim fon sepeti fonu olur üstadım Sonra da Sn.Blackhawk48 sürekli söylenir sonra çok defansif bu fon diye
    Sn admustafa üstadım, siz de aynı yolu takip ederseniz yazar dururum çok defansif diye gerçekten

Sayfa 555/1000 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •