Sayfa 33/899 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 257 - 264 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    5.95 üzeri 6.02 vites boşta gider.
    Aman derim Nasuhum mühendisim, vites boşta gidiyorsa yön sıkıntı olmaz mı?
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Aman derim Nasuhum mühendisim, vites boşta gidiyorsa yön sıkıntı olmaz mı?
    abi çok da şeyetmiyorum artık...95 üzerinde destek yok ondan... kağıt gelmiş 8 liradan 5 liraya.... vites boşta olsa neeee olmasa ne TAQ. bunla derdim yok şişeleri bir çıkaraydık....
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Bakam bakam doların bugünkü hareketine ayak uyduracagmi.. yoksa terso mu...
    Tabi önce bir dovar bir diklessun hele hele. Petro dovar daha neler doğar... Yatturum tavsiye edulmez...

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bakam bakam doların bugünkü hareketine ayak uyduracagmi.. yoksa terso mu...
    Tabi önce bir dovar bir diklessun hele hele. Petro dovar daha neler doğar... Yatturum tavsiye edulmez...
    Bugün endekse rağmen sağlam duruyor.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    abi çok da şeyetmiyorum artık...95 üzerinde destek yok ondan... kağıt gelmiş 8 liradan 5 liraya.... vites boşta olsa neeee olmasa ne TAQ. bunla derdim yok şişeleri bir çıkaraydık....

Nasuhum nobelim, sıkma canını soda da zaten dediğin gibi uzuncusun 8 liradan değil 5' e, hisse 15 çıksaydı yine satmayacaktın, oradaki gerçeklik senin için vadesi. Şişe konusunda yavaş yavaş maliyet noktasına gelmeye başlayacaktır yıl sonuna doğru açık kapanır bence,
    hem sen soda sevmiyorsun, soda zaten testere, soda zirvesinden düştü, soda kısada arkasından bakacaksın, görüşüm bu yönde.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Nasuhum nobelim, sıkma canını soda da zaten dediğin gibi uzuncusun 8 liradan değil 5' e, hisse 15 çıksaydı yine satmayacaktın, oradaki gerçeklik senin için vadesi. Şişe konusunda yavaş yavaş maliyet noktasına gelmeye başlayacaktır yıl sonuna doğru açık kapanır bence,
    hem sen soda sevmiyorsun, soda zaten testere, soda zirvesinden düştü, soda kısada arkasından bakacaksın, görüşüm bu yönde.
    evet abi. dgate son dönemde ağırlığımı azalttım ben yanılayım fakat yanılmıyorum eşek gibi yatmaya devam ediyorsun he esas ağırlık hala sende soda hissesi trendin var beklentilerin var en fazla zaman kaybı olacaktır. çarşamba zannetmiyorum 6 civarlarına adım atacağını cuma günü çok kastı borsanın iyi olduğu günde he 5,9 civarlarında kalıcılık sağladı belki önümüzdeki haftayı 6 üzeri kapatırsa iyidir sonuç olarak trend var sodada.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sise'de de firsat olusuyor gibi. Ordaki problem neymis ki? Kulcunun yatirimlari mi?

Sayfa 33/899 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •