Sayfa 566/1000 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugün GPG satış girdim hatta sormuştum vazgeçersem sabah iptal edebilir miyim diye. Sizlerde edemezsin demiştiniz. Siz böyle deyince iptal etsem mi diye düşünmeye başlamıştım ve satmaktan vazgeçip iptal etmek istedim ama gördümki saat 13:25 (son işlem saati 13:00 bilginiz olsun) ve iptal edemedim tabiki. Şu saate kadar bir pişmanlık vardı anlatamam. Ama şimdi GPG nötr açıklamasını görünce “biraz olsun” pişmanlığım geçti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn memorex siz bi ara vk6 fonu almıştınız memnun muydunuz acaba herhangi bi ücret filan kesildi mi? Tşk
    Ziraat ten sanki alamiyoruz bu fonlari
    Ben görmedim halk ve vakif bankin ziraat banka fonun !

3. Gpg nin nötr kalması böyle bir günde değişken bir fon için başarı ama bist coşarken de tcd kadar olmasa da onun yarısı kadar performans göstersin diye bekleriz. Tabi her şey mükemmel olmuyor, olabilse zaten gpg den başka fon almazdım.

4.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Yani evet. Şöyle ki, bugün aldınız ve 3.10.2019 tarihini valör olarak verdi, bu hesaba geçeceği tarih. Ama bu durum fiyat ile ilgili değil, sadece hesaba geçmesi ile ilgili
    Bir de neden böyle olabileceğini sn Hayrani açıklamış önceki sayfada yeni gordum. Size de öyle olmuş olabilir.
    Fiyat la ilgili degil bugun fiyatina mi yani aldim ben? O zaman 2 gun sonra satarsam eger positif olursa kar oluyor demi?

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    fonların ertesi gün hesabımıza geçmesi için geçerli süre, genelde 13 veya en geç 13.30'dur. saat 13'ten sonra talimat verdiyseniz ertesi gün işleme girip bir sonraki gün de hesabınıza geçer, böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsiniz. şayet böyleyse talimatınızı iptal edip ppf aldıktan sonra yarın 13 öncesi tekrarlayabilirsiniz
    Sayin hayrani
    Ben 1 den sonra aldim ve yazmis 03.10.2019 da valör. Yani ben yarin ppf alim ve 03.10.2019 da 13 den once bu Fona gecelim mi?
    Ben 2 gun sonra fiyatina aldimmi?

6.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Bugün GPG satış girdim hatta sormuştum vazgeçersem sabah iptal edebilir miyim diye. Sizlerde edemezsin demiştiniz. Siz böyle deyince iptal etsem mi diye düşünmeye başlamıştım ve satmaktan vazgeçip iptal etmek istedim ama gördümki saat 13:25 (son işlem saati 13:00 bilginiz olsun) ve iptal edemedim tabiki. Şu saate kadar bir pişmanlık vardı anlatamam. Ama şimdi GPG nötr açıklamasını görünce “biraz olsun” pişmanlığım geçti.

Fonun neye yatırım yaptığını bilmiyorsunuz.Cuma günü endeks yükselirken neden negatif getiri diye sordular malum fona cevap endeksin düşeceği yönünde pozisyon aldıkları önümüzdeki günlerde endeks negatife dönünce bu durumu telafi edebileceklerini yazdılar.Bu durumda endeks pozitif olunca kazanmıyorsunuz negatif olunca kazanmıyorsunuz.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Fonun neye yatırım yaptığını bilmiyorsunuz.Cuma günü endeks yükselirken neden negatif getiri diye sordular malum fona cevap endeksin düşeceği yönünde pozisyon aldıkları önümüzdeki günlerde endeks negatife dönünce bu durumu telafi edebileceklerini yazdılar.Bu durumda endeks pozitif olunca kazanmıyorsunuz negatif olunca kazanmıyorsunuz.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet biraz can sıkıcı bir durum ama açıkçası bendeki durum şu bugün gram altının düşüşünü görünce satış girdim çünkü almak istediğim seviyeye yaklaşıyordu, para 2 gün sonra hesaba geçeceği için alım noktamı kaçırabilirim diye düşündüm. Böyle bir düşüncem olmasa emin olun bunlara canımı sıkmaz işime gücüme bakardım, sonuçta aylık ortalaması fena değil.

8. tcd hisseleri ne oldu acaba?

Sayfa 566/1000 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •