Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn memorex siz bi ara vk6 fonu almıştınız memnun muydunuz acaba herhangi bi ücret filan kesildi mi? Tşk
    Standard mkk ücreti ödeniyor sadece, yatırım hesabında ve ona bağlı vadesiz hesapta nakit bulduğu zaman ücreti tahsil edebiliyor.İkinci bir vadesiz hesap açıp fon alımından artan küçük nakitleri oraya atarsanız mkk ücretini de kesemiyorlar hatta [emoji23] Ben yüz tl yi geçen birikmiş mkk ücretini aylar sonra ödedim , vicdanen rahatsız olmasam onu da alamayacaklardı.

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Fiyat la ilgili degil bugun fiyatina mi yani aldim ben? O zaman 2 gun sonra satarsam eger positif olursa kar oluyor demi?
    Kafam biraz çorba gibi oldu bi dakika.
    Şimdi T + bir fonu öğleden sonra almak iyi olmuyor çünkü, sanki emri ertesi gün vermiş gibi oluyor. O zaman da fonun alış fiyatı ondan da bir sonraki günün fiyatı oluyor.
    Ve mesela sen o fonu hesaba geldiği gün satsan, bu defa da ertesi günün fiyatindan satılacağı için kar veya zararı hiç bilemeyiz.

3. Sn Shangil sen fon alım emrini iptal edebildin mi?

4.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Kafam biraz çorba gibi oldu bi dakika.
    Şimdi T + bir fonu öğleden sonra almak iyi olmuyor çünkü, sanki emri ertesi gün vermiş gibi oluyor. O zaman da fonun alış fiyatı ondan da bir sonraki günün fiyatı oluyor.
    Ve mesela sen o fonu hesaba geldiği gün satsan, bu defa da ertesi günün fiyatindan satılacağı için kar veya zararı hiç bilemeyiz.
    T1 fon alımı 13.00'ten sonra değil ertesi gün yapılsa daha öngörülebilir hareket edilmiş olur.
    Hatta fon alımı için en uygun saatler 1200-1300 arasıdır.Ne olup bittiği az çok belli olmuş oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ziraat ten sanki alamiyoruz bu fonlari
    Ben görmedim halk ve vakif bankin ziraat banka fonun !
    Onlar o banka müşterilerine özel, sadece ziraat portföy yöneticisi olarak görev yapmaktadır.

6. vk6 sadece vakıftan alınabilir

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    T1 fon alımı 13.00'ten sonra değil ertesi gün yapılsa daha öngörülebilir hareket edilmiş olur.
    Hatta fon alımı için en uygun saatler 1200-1300 arasıdır.Ne olup bittiği az çok belli olmuş oluyor
    Evet aslında bu çok mantıklı. Bu tahvillerin durumunu az çok görmüş oluyoruz ve hatta bist çok kargaşalı ve yanıltıcı olsa da yine en uygun zaman, olabilecek en son zaman, 12.00 -13.00

8. Sizce yarın için, OBP adlı fon biraz da olsa ayvayı yemiş olabilir mi? Veya eğer iyi yonetiliyorsa durumu ucuz kurtarir mi? Hiçbir şey öngoremiyorum şu an.

Sayfa 567/1000 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •