Borsayý ilk günden beri takip ediyorum.Önce Ziraat Bankasý Çaðaloðlu þubesinde baþladýk.On-beþ yirmi kiþiydik.Seans ,Muharrem Karslý'nýn gongu ile baþlýyordu.Bilgisayar yoktu.Ýþlemler beyaz tahtaya tebeþirle yazýlýrdý.iþlem hacmi 20 milyon diye hatýrlýyorum.Gayet yavaþ bir borsa ama çok kazançlý bir borsaydý.Sonra Karaköy'e taþýndý ve iþlemler ile kazançlar iyice fazlalaþtý.Büyük paralar da elde edildi;iflaslar da geldi.Son olarak Sarýyer taraflarýna taþýndý.Neler anlatýrým neler !Kitap olur.Neyse uzatmayalým.Bütün bu bilgi ve tecrübeden sonra borçla hisse alýnmayacaðýný ,teknik analize neredeyse hiç inanýlmamasýný fakat temel analizin çok az yanýldýðýný,ancak;en önemlisinin sabýr olduðunu öðrendim.Dediðim gibi çok çok þeyler yazabilirim.Kafanýzý ütülemeyelim.Amcanýnýzýn bilgi ve deneyimine kulak verirseniz kesinlikle temel analiz olarak Doðan'ý inceleyin.Göreceksiniz çok çok ucuz bir hisse.Daha yolun baþýndayýz.Fakat ne olursa olsun benim söylediklerim sonuçta tahmindir.Karar tabi ki size ait...