Sayfa 571/1000 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. tcd satıp dolara giriyorum

2. Tcd -0.08

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Tcd -0.08

obp'nin dahi eksi 0,11 yazdığı ortamda süper.

4.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Tcd -0.08

Kesinlikle çok büyük bir başarı sergilemiş, helal olsun diyorum ve keşke bu kadar erken de çıkmasaydım bu fondan. Neyse arayışa devam edelim bakalım. Sayın Hayrani sizin elinizde şu anda hangi fonlar var acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Kesinlikle çok büyük bir başarı sergilemiş, helal olsun diyorum ve keşke bu kadar erken de çıkmasaydım bu fondan. Neyse arayışa devam edelim bakalım. Sayın Hayrani sizin elinizde şu anda hangi fonlar var acaba?
    tcd ve obp, yarı yarıya paylaştırdım. obp'yi geçen hafta aldım. tcd bir ayı geçti ve yüzde 11 kârdayım. sanırım uzun süre tcd'ye dokunmam, diğer yarısını duruma göre değiştirebilirim. şöyle de bir sıtratejim var ki tcd'yi her ne olursa olsun yüzde 50 üzerine çıkarmam. dünyanın binbir türlü hali var. kalan kısım ile de az riskli fonlar arasında gider gelirim her halde.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    tcd ve obp, yarı yarıya paylaştırdım. obp'yi geçen hafta aldım. tcd bir ayı geçti ve yüzde 11 kârdayım. sanırım uzun süre tcd'ye dokunmam, diğer yarısını duruma göre değiştirebilirim. şöyle de bir sıtratejim var ki tcd'yi her ne olursa olsun yüzde 50 üzerine çıkarmam. dünyanın binbir türlü hali var. kalan kısım ile de az riskli fonlar arasında gider gelirim her halde.
    Teşekkür ederim sayın Hayrani, bende de şu anda OBP, OKT ve bir miktar da EIB var. Bugün GPG’dem gelecek olan 200K var ama bu para ile ne alacağıma daha karar veremedim

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Özel bir bedel alınmıyor vakıfbank tarafından,
    sadece
    MKK hesap bakım ücreti,
    alım satım komisyonu
    ve saklama ücreti adı altında aylık 2-3 TL ücret oluyor.Onuda vadesizde ne zaman para bulursa kesiyor.
    Tşk sn myfinans

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    alım yaptığınız miktarın büyüklüğüne göre değişiyor mkk ücreti, eğer para milyon üstü ise aylık 33 tl civarı bir kesinti yapılıyordu yanılmıyorsam, miktar daha az ise ücrette birkaç tl ye kadar düşüyor.
    Sn memorex aylık 33 tl ciddi bir rakammış milyon üstü için tşk ederim

Sayfa 571/1000 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •