Sayfa 32/1024 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    t-bank dolar 3,95. bugün %30 oraya kaydırdım. vade haziran başı
    burgan,odea,t-bank karışık gidiyorum. deval riskim yok kafa rahat üstünede %4 faiz. daha ne isteyim
    aynen bende TL riski alamam tüm paramı dolara yatırdım %4 faizle düşmüş çıkmış önemli değil

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sizinki şuna benzemiş geçen şubat 12 derecede 100 kilo domates üretmiştim bu şubat aynı sıcaklıkta neden 80 kilo ürettim?

Domates üretimine sıcaklık dolaylı etki olsa da üretime etken olan yüzlerce neden vardır. Faizde de böyle.

Dolar çıktı neden faiz çıkmadı demek çok mantıksız. Dolar düşerken faizlerin çıktığı-düşmediği zamanlar da olmuştu.

Hatta çok yakın örnekle Dolar 3,95'deyken 11,25 faiz veren bankalar şuan Dolar 3,55'e düşmesine rağmen 11,50 veriyor???

Finansal piyasaları neden-sonuç ilişkisiyle değerlendirmek sizi yanıltır.
    yanıldığım falan yok soygun ortada.TL nin hakkı %20. bu oranı versinler hemen tl ye geçeyim.

3. Arkadaşlar şuan yatirimim %80 hissede olduğundan dolara fazla giremedim..elimde kıyıda köşede kalan tl leri toparladım söylemesi ayıptır 3,58xx maliyetle 3000 USD alabildim.enaz referanduma kadar tutmayı düşünüyorum..Daha 1,5 ay var.

Boşta durmasın diye 32 gün vadeye bağladım..ancak iyi oran alamadım.Çünkü enaz limit 5000 den başlıyo yazılanlara göre sanırım.

Isbankasi 3000 usd ye 32 gün 1,90 verdi.

Net faiz 4,08 usd..

Pazartesi itibarıyla biraz hisse boşaltıp dolarimi 10000 e çıkarmayı düşünüyorum.

Hem düzeltme öncesi kar realizasyonu yapmış olurum.

Hem dolarimi bu seviyelerden arttırıp 3,xx gibi rakamlardan baglarsam karlı bir iş yapmış olurum sanırım.

Bu konuda önerisi olan arkadaşlar varsa, oneriye açığım.

Sent from my HTC Desire 816 using hisse.net mobile app

4. Dolarimi arttirdigimda tecrübeli arkadaşlara danisacagim.

Sent from my HTC Desire 816 using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    aynen bende TL riski alamam tüm paramı dolara yatırdım %4 faizle düşmüş çıkmış önemli değil
    Aynen öyle tl risk almaya gerek duymuyorum faizler çok düşük.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Pazartesi dönüşüm var dolar vadelide.Garantiden %3 ile bağlamıştım.T Bank harici son oranlar nedir acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Aynen öyle tl risk almaya gerek duymuyorum faizler çok düşük.
    Ahme ben burgan,odea, t-bank kokteyli yaptım. çok tatlı mübarek. Dolar artık insede tınlamam,önemli olan devale bir daha yakalanmamak, %4 faizide bonus alıyorum

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Ahme ben burgan,odea, t-bank kokteyli yaptım. çok tatlı mübarek. Dolar artık insede tınlamam,önemli olan devale bir daha yakalanmamak, %4 faizide bonus alıyorum
    Döviz kur farkını gelir beyan etmek ve vergisini ödemek gerekMiyormu?

YTD

Sayfa 32/1024 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •