sayın admustafa, hep sorayım sorayım deyip unutuyorum: gl1 tamamen sattınız. bi aralar hisseye ayırdığım kısmı sadece bu fona koysam diye düşünüyorum diyordunuz. hayal kırıklığı mı yaşadınız merak ettim
sayın admustafa, hep sorayım sorayım deyip unutuyorum: gl1 tamamen sattınız. bi aralar hisseye ayırdığım kısmı sadece bu fona koysam diye düşünüyorum diyordunuz. hayal kırıklığı mı yaşadınız merak ettim
Yoo, aksine benim için güzel bir tecrübe oldu ve fonu yaklaşık 10 gün hergün aldım. 10 gün sonunda ekside gözüküyordum toplamda alışlara ara verdim ve şansıma endeks yükselmeye başladı10 gün sonunda da net %3'lük bir getiriyle sattım karı görünce. Satmama etken olan nedenler endeksin aşağı yönlü hareketi ki fon bunu güzel idare etti yükseliş endenkse parelel, fakat düşüşler daha sınırlı sanki. Onun dışında bir süre dağılım raporuna paralel hareketi vardı sonrasında değişti tabi. Son dağılım raporunu gördükten sonra tekrar alıma başlayacağım sanırım. Hissede bu kadar kısa sürede bu kadar büyük alışlar yapmıyorum o açıdan fonu alırken bir rahatlığı var
![]()
Naçizane.. Özellikle hisse yoğun fonların aylık portföy dağılım raporlarını KAP'tan indirip pozisyonlarında yaptıkları değişikliklerle izledikleri stratejiyi bir nebze olsun görmek mümkün olabilir üstadım. Ben 1-2 fon için başladım çalışmaya, fırsat buldukça geçmişe doğru gideceğim, şöyle en az 1 yıllık. Hangi endekste, ne almış ne satmış kar mı yoksa zarar mı ettirmiş vs. Aslında bu verilerin vücut bulmuş hali TEFAS'taki getiri bölümünde var ama olsun, içim rahatlasın o bakımdan.![]()
tabi diğer tüm forumdaşlarında önerisini almak isterim doğru karar vermek istiyorum tekrar başka bir fona kaydırmak 1 haftaya mal oluyor
Yer İmleri