GPG ve OBP aylýk getirileri düþüyor. Eðer böyle devam ederlerse aylýk getiride %2 altýna inecekler gibi gözüküyorlar.
Naçizane.. Özellikle hisse yoðun fonlarýn aylýk portföy daðýlým raporlarýný KAP'tan indirip pozisyonlarýnda yaptýklarý deðiþikliklerle izledikleri stratejiyi bir nebze olsun görmek mümkün olabilir üstadým. Ben 1-2 fon için baþladým çalýþmaya, fýrsat buldukça geçmiþe doðru gideceðim, þöyle en az 1 yýllýk. Hangi endekste, ne almýþ ne satmýþ kar mý yoksa zarar mý ettirmiþ vs. Aslýnda bu verilerin vücut bulmuþ hali TEFAS'taki getiri bölümünde var ama olsun, içim rahatlasýn o bakýmdan.![]()
sayýn admustafa elimde bir miktar var istikrarlý kalp çarpýntýsý yapmayacak ve mevduat üstü getirecek hangi fonu önerirsiniz. GPG düþünüyorum ama bugün emir versem yarýn alacak ve araya hafta sonu girecek hafta sonu getirisinden de emin deðilim gpg önerirmisniz ve bugün mu veya pazartesi günü mü almamý önerirsiniz tþk
tabi diðer tüm forumdaþlarýnda önerisini almak isterim doðru karar vermek istiyorum tekrar baþka bir fona kaydýrmak 1 haftaya mal oluyor
Yer Ýmleri