Karel gibi olcak beni taniyan baksin karelde deki yazilarimaSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel gibi olcak beni taniyan baksin karelde deki yazilarimaSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kareli 4 lerden alip 9 lardan ciktim isteuen baksin
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki hedefiniz nedir sakıncası yoksa...
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 üzerinde duramadı PEK ŞEREFLİ MİLLİ YERLİ katmerciler şirketi neyine güvenip borçları EURO üzerinden değerleme yaparsın 8 yıl vaedeli üstelik500 milyon olan borç 1 2 katına çıkar o vakte kadar çok sakat bir durum böylede sancısını çekersin tahtada yabancı yok furkan nerde kaldı yerliliğin bedellsiz dedin vermedin bedelli yaptın % 200 millete kitledin elindekileri almaya çalııyorsun şimdide öbür tarafta çok çekeceğin var bu tarafta birşey yapamıyoruzz yerli milli diye diye insanları soydun allaha havale ytd
Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..
Katmr çok iyi yerlere gelecektir, muhtemelen güzel kar açıklayacak. Emder güzel tahtalardan birisi benim için çok yolu var
Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..
Yer İmleri