Originally Posted by çağrbey 70-71 bandı bile şu an için iyi sayılır. Ortalamaların üstündeyiz. Tekniğe pek inanmam ya, üstüne basılmış çelik yay gibi duruyor, her an fırlayıp, üstüne basanları duvara yapıştıracak gibi geliyor bana. Ne dersin dostum? Sakin olun dostum Yemek vakti, afiyet olsun
Originally Posted by Gentleman Sakin olun dostum Yemek vakti, afiyet olsun Beraber olsun dostum. İzmirden sızma bizim yağdan getirttim bana bana yiyorum
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Beraber olsun dostum. İzmirden sızma bizim yağdan getirttim bana bana yiyorum Bunun üstüne sağlam bir de otel olsa, gidip yatarız ama, otele de güven olmuyorki dostum. Bakarsın uyuyunca donumuzu da alırlar mazallah
Originally Posted by çağrbey Bunun üstüne sağlam bir de otel olsa, gidip yatarız ama, otele de güven olmuyorki dostum. Bakarsın uyuyunca donumuzu da alırlar mazallah Koptummmmmm ))))))))
Originally Posted by çağrbey Beraber olsun dostum. İzmirden sızma bizim yağdan getirttim bana bana yiyorum Ohhhhhh, afiyet seker olsun
Alyag eslesme 71 , 16k lot Tektu 82 , 61k lot
[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] 6 mayıs tarihli
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Tesekkurler paylasim icin. Goruntu pek ic acici degil. Bu ince otel isleri cok vakit alir
Forum Rules
Yer İmleri