Sayfa 654/1000 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Gpg ve Obp canımı sıkmayı başladı haftanın 2-3 günü eksi getirmeyi başarıyorlar. Yfv(Yapı Kredi Kira Sertifikaları Fonu) fona geçmeyi düşünüyorum. İçinde hisse barındırmamasına rağmen neredeyse Gpg ve Obp ile aynı oranda getirisi var. En azında borsa riskini almamış olurum.Bu fona yatırım yapan varsa riskleri neler öğrenebilir miyim?
    Bir de Tcd fon yönetiicilerine helal olsun benim dün ki hisse portfoyüm -3 ekside, böyle bir ortamda bile artı getirmeyi başarmışlar. Son bir yıl getirisi %77, Türkiye'de bir yılda borsada bu kadar kazanabilen 1000 kişi yoktur zaten. Yanlız Mayıs ayından sonra fon şaha kalkmış bu tarihte borsa yükselişinden bağımsız olarak fonda ne oldu bilen var mı? Yöneticiler felan mı değişti?

2. Bugün Trump delisi konuşmaz ise artı kapatırız gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Gpg ve Obp canımı sıkmayı başladı haftanın 2-3 günü eksi getirmeyi başarıyorlar. Yfv(Yapı Kredi Kira Sertifikaları Fonu) fona geçmeyi düşünüyorum. İçinde hisse barındırmamasına rağmen neredeyse Gpg ve Obp ile aynı oranda getirisi var. En azında borsa riskini almamış olurum.Bu fona yatırım yapan varsa riskleri neler öğrenebilir miyim?
    Bir de Tcd fon yönetiicilerine helal olsun benim dün ki hisse portfoyüm -3 ekside, böyle bir ortamda bile artı getirmeyi başarmışlar. Son bir yıl getirisi %77, Türkiye'de bir yılda borsada bu kadar kazanabilen 1000 kişi yoktur zaten. Yanlız Mayıs ayından sonra fon şaha kalkmış bu tarihte borsa yükselişinden bağımsız olarak fonda ne oldu bilen var mı? Yöneticiler felan mı değişti?
    TCD ons kaynaklı artı kapattı bence.

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Gpg ve Obp canımı sıkmayı başladı haftanın 2-3 günü eksi getirmeyi başarıyorlar. Yfv(Yapı Kredi Kira Sertifikaları Fonu) fona geçmeyi düşünüyorum. İçinde hisse barındırmamasına rağmen neredeyse Gpg ve Obp ile aynı oranda getirisi var. En azında borsa riskini almamış olurum.Bu fona yatırım yapan varsa riskleri neler öğrenebilir miyim?
    şİMDİİİ YFV ye tekrar alıcı gözle bakıyordum.. bir ara alıp satmıştım.. düşünülebilir bence d..

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Yalan oldu
    gençliğim bak talan da oldu zalım geceler

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku

fon her gün 2-3 milyon TL artıyor. 87.448.290,04 tl olmuş toplamı.

7. Obp ve Ysu ile birlikte Tcd den oluşan bir portföye sahibim. Obp ve Ysu yaklaşık %8 hisse ağırlığına sahip ve azımsanmayacak eksi getirileri var, Tcd %80 hisse ağırlığına sahip olmasına rağmen takdire şayan bir şekilde yönetiliyor.Helal olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Acc inceleyin derim.Gayet iyi yönetiliyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok teşekkür ederim, bilgi paylaşıldıkça güzeldir düsturuyla kendimizi geliştirmeye devam inşallah. bir ürünün alternatifi mutlaka olmalı, tcd'ye de alternatif olabilecek fonları değerlendirmeliyiz. ülkemizde hisse fonları gerçekten iyi yönetilmiyor. genel kaide, borsa yükselirken yükselip düşerken de aynı hızla düşmesi. hal böyle olunca da fon almanın espirisi olmuyor. profosyonellik olacaksa düşüşlerden de daha az etkilenmesi ve piyasa koşullarına göre pozisyon alıp fırsatları değerlendirme ve riskten de korunmaya çalışması lazım.

Sayfa 654/1000 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •