Merhaba
Örnek olarak eylül 2019 ayı icindeki günlerde Aylık barda AGUSTOS 2019 ayı O,H,L,C bilgileri kullanmak istedigimde bir önceki ayın bu degerlerini nasıl cagırabiliriz Matrikste.
Aynı sekilde bu hafta icinde bir hafta öncesinin HAFTALIK peryotta O,H,L,C degerlerini nasıll alırız.
saygılar-tesekkurler
ytd
merhaba
bu enson satış fiyatını bulmak bu tarz basit formüllerde yukarıda yazdığınız şekilde doğru çalışıyor.
Fakat benim şöyle bir problemim var. Yazdığım formül uzun ve karmaşık. 1 alım yapıyor fakat sat kodu çalışana kadar 1,2,3,5 belki 10 sefer tekrar al sinyali üretebiliyor (misal:yatay piyasa) Dolayısıyla yukarıdaki şekilde son alış fiyatını bulmak istediğimde son bardan geriye doğru gittiği için gerçek aldığı fiyatı değilde son bara en yakın oluşan alış sinyaline göre yanlış fiyat veriyor.
Bunu çözebilen var mı?
2 al sinyali geri gidip ileri doğru satış sinyali tara demek çözüm olabilir fakat ileri doğru tara tarzında bir fonksiyon yok veya ben bulamadım
2.5 sene sonra sonunda 🥳🕺
Sent from my iPhone using hisse.net
matriks’ten yeni fonksiyonlar geldi ve aktif barın kapanmasına kalan süreyi artık hesaplayabiliriz.
currenthour()
currentminute()
currentsecond()
Sent from my iPhone using hisse.net
daha önce sorulmuş, matriks PHL1 ve PHL2 indikatörlerin açık hali:
https://eksiup.com/p/9w2506066rw4
PHL1_PHL2.jpg
misal rsi(14) ün 3 önceki verisini nasıl ifade edebilirim şimdiden teşekkürler...
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri