Sayfa 387/997 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Valla ne desek boş, at izi ile it izi karıştı artık bu memlekette.

Mehmetçik boş yere mi ölecek, onu bile bilmiyoruz!

Sabıkaları öyle çok ki, ABD ile AB karşıysa, kesin iyi bir şey yapılıyor dahi diyemiyorum!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Ya vatan topraklari soz konusuyken paradan bahsetmenizi siddetle kiniyorum..

y.t.degildir..
    Vatan topraklarına 5 milyon ne olduğu belirsiz kişileri alırken yine böyle karşı çıkanları şiddetle kınıyordun.

3. Macaristan veto etmiş ab kararını. Her zaman derim hristiyan Türk ü müslüman arap'a, fars'a tercih ederim.

Bunu dediğim için de hep linç yedim.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ülke ekonomisini batırmak ihanetlerin en büyüğü bence. Bu hamasetle beton bir duvara çarpana kadar gidersiniz ancak. Vatan toprağı diyorsunuz ama götü boklu araplar parsel parsel satın alıyorlar ülkeyi. Kültürün, kimliğin, benliğin hepsi tehdit altında ama senin dilinde yalnızca şoven saçmalıklar..
    Senin teorine gore Almanya bitmis durumda,5 milyon Turk bircok fabrika,isletme,dukkan isleterek hemde yanlarinda alman vatandasi calistiran bir suru turk var,bir cogu almanyada
    Arsa,dukkan ve evini almis durumda almanya durumu cok kritik o zaman,Alman sehirlerinde Turklerin dugun konvoylari v.s.Almanlar bitmis)

y.t.degildir..

Kara harekatı başladı / Türk Askeri 3 noktadan Fırat’ın doğusuna giriş yaptı / HaberTürk - Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
    Asagida neyin ihbar edildigini aciklayana 10 kilo sogan hediye edicem

-----
    Bugün emekli olan bir arkadaş geldi .

90 li yılların sonunda ihbar etmişler .

Yüklü ceza yemiş Bağ-Kur’lu yapmışlardı sonradan evlendi damat olarak işlerin başına geçti .

1140 TL maaş bağlandı hala o ihbar edeni bulsam diye küfreder .

İhbar olmasa 60 da olacaktı emekli bazıları da şanslı işte

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ..Sabıkaları öyle çok ki, ABD ile AB karşıysa, kesin iyi bir şey yapılıyor dahi diyemiyorum!
    Harekat Osuruktan Suriye Ordusu(OSO) ile değil gerçek Suriye ordusu ile yapılmalıydı,
    Sakalımız yok sözümüz dinlenmiyor..

dolar/tl hareketi kimin neyi destekleyip desteklemedigini acik ve net bicimde ortaya koymaktadir, yakin bi sure icinde toki bina yapmaya baslar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 387/997 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •