Dünyaya kendini çiçek dağıtan sam amca gibi gösteriyor tüm dünyanın en güçlü ordusundan ziyade çok güçlü bir medyası var abc cnb Fox gibi dünyanın bütün bölgesine hükmeden bir emformasyon ağı var savaşlar artık sahada kazanılmıyor enformasyon ve algı yönetimi ile kazanılıyor şuan bile türk yargısını twitter ele geçirmiş durumda sosyal medya baskısı her halükarda galip geliyor ABD bir nevi Kürtleri terörist olarak görmeyip dünyaya meşru kılmaya çalışıyor sen ne kadar yok öyle değil bu PYD YPG terör örgütü de desen bunu kanitlasanda onlar terör örgütü olarak dünyaya göstermiyor muttefikimiz diyor sonuç olarak bu durumda biz işgalci olarak gorunuyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=irBT-GU4kLE
HİÇ BİR ŞEY GÖSTERDİKLERİ GİBİ DEĞİL.İŞTE MİLLETTEN SAKLADIKLARI!(Sabahattin Önkibar
kactan satmisiz gundi bi incele bakam..
https://eksiup.com/p/hq259466hu9y?de...dtpdmH1N259467
marji ekle ustune kaca denk geliyor sen hesapla..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Tahtakale ayaklı borsa 5.89 fiyattan işlem yapadı dün
Kimse kimseyi yemesin.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
yeri gelmişken belirtmek istedim.. aracı kurumunuzla diyalog çok önemli.. ben mesela genelde hisse sattığımda eğer dolar alacaksam (uygun seviye kabulü) o takdirde t+2 de gelen hisse parasını beklemeden USDTRF isimli fonu alıyorum.. bir borsa yatırım fonu.. aynen hisse gibi işlem görüyor.. ancak aracı kurumlar t+2 de gelen paranızı gördükleri için spot alım/satım kotasyonu verebiliyorlar.. bu durumda mesela bankadan alacağın kur alış/satış 5.81 vs 5.85 ise aracı kurum size 5.82 vs 5.84 gibi daha dar bir spread verebiliyor.. yani aracı kurumdan almak daha avantajlı olabilir..zaman zaman uyguladığım bir senaryo..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
şu anda iş bankası internet şubesi
USD Amerikan Doları alış satış kotasyonu 5.8111 vs 5.8519
4 kuruşluk yüksek bir spread.. daha düşük uygulayan bankalar varmıdır bilmiyorum bakmak lazım.. viopta neredeyse aylık vadeli kontratın ay başında (vade sonuna 30 gün varken) spotla başlangıçtaki makas farkı kadar mevcut faiz koşullarında..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri