Originally Posted by Egeli Kayıtdışının büyük kısmını kredi kartı bitirdi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben kredi karti gecmez diyen yere girmiyorum.. Hatlarda ariza var diyen yerden de urunu geri birakip cikiyorum... Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by Dudu Ben kredi karti gecmez diyen yere girmiyorum.. Hatlarda ariza var diyen yerden de urunu geri birakip cikiyorum... Syg, Lokantada yemeği yediniz . Hesap geldi . Pos bozuk dedi nasıl ödeyeceğiz . Benim yemek yediğim çoğu yerde pos makinesi. Yok sadece keş çalışıyorlar iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Pscyokinesis Lokantada yemeği yediniz . Hesap geldi . Pos bozuk dedi nasıl ödeyeceğiz . Benim yemek yediğim çoğu yerde pos makinesi. Yok sadece keş çalışıyorlar iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yemek kartı olmayan yer kalmadı. Zaten o işide devlet bu yolla çözdü. Esnaf lokantalarına yapacak birşey yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by Pscyokinesis Lokantada yemeği yediniz . Hesap geldi . Pos bozuk dedi nasıl ödeyeceğiz . Benim yemek yediğim çoğu yerde pos makinesi. Yok sadece keş çalışıyorlar iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Nakitim yok deyince komsudan cekiyollar.. Syg,
Originally Posted by Dudu Nakitim yok deyince komsudan cekiyollar.. Syg, Üstad siz de az değilsiniz maşallah ))
Forum Rules
Yer İmleri