Sayfa 706/1000 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. bu gün dikkatimden kaçmayan, dolar, faiz ve borsanın aynı anda yükselmesiydi. Bu tür durumlarda bir sağlıksızlık sözkonusur. Ya borsa yalandan yükseliyor, ya da dolar ve faiz. Dolar ve faizdeki tansiyon düşmeden borsa sağlıklı yükselemez. Bir de yabancılar bazı haberlerri belli ki önceden haber alıyorlar. Ben bu gün çok rahat yüzbin üzeri kapanış beklemiştim ama amerikayla durumların belirsizliği, ister istemez ortamı bozuyor. Bu ortamda yatırım kararı vermek, karanlıkta yürümek gibi. Her an ayağınız bir yere takılabilir, düşebilirsiniz. Turmp bir yana kongre yaptırımları tuz biber oluyor. Hal böyle olmasa gül gibi tcd'lerimi satar mıydum inşallah işler en kısa zamanda yoluna girer, ordumuz en az zaiyatla muzaffer olur

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam al oradan bir 100 milyon $ bak nasıl kale yıkılıyor
    Herkes gırtlağa kadar dolar olmuş, alacak adam kalmadı memlekette.

Bu arada ons düşeceği kadar düştü herhalde takıldı 1487'de

3. Borsaya mola verdim tasarruf tedbirleri gereği farklı bir hesaptan aylık gelirin belli bir bölümü ais (ak portföy kira sertifikası) olarak tasarruf ediyorum , belli bir doygunluktan sonra fon getirisinden hisse toplamaya başlayacağım yeni bir sayfa olarak.

Sizce sertifika gelirleri 6 ay vade için getiri potansiyeli olarak uygun mu?

4.  Alıntı Originally Posted by hamdi bey Yazıyı Oku
    Borsaya mola verdim tasarruf tedbirleri gereği farklı bir hesaptan aylık gelirin belli bir bölümü ais (ak portföy kira sertifikası) olarak tasarruf ediyorum , belli bir doygunluktan sonra fon getirisinden hisse toplamaya başlayacağım yeni bir sayfa olarak.

Sizce sertifika gelirleri 6 ay vade için getiri potansiyeli olarak uygun mu?
    Aylık %2 getirisi var gayet güzel.
    Böyle devam edermi meçhul.Takip edip bakmak lazım.

5. gpg mkk verilerine göre gün başı net oran %36

6. Tefas sitesi göçmüş

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tefas sitesi göçmüş
    Hafta sonu son çıkan fişi çekip gidiyor. Pazartesi sabaha düzelir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    gpg mkk verilerine göre gün başı net oran %36
    Geçen haftaki kazancını yaz arkadaşım.
    %3,41.
    Kurtarmaz bile.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 706/1000 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •