1030 usd olan eurobond su anda 1014 e kadar indi.. 2023 kagidi.....
1030 usd olan eurobond su anda 1014 e kadar indi.. 2023 kagidi.....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Merhaba arkadaslar, siteye yeni uye oldum fakat yaklasik 8 aydir eurobond yatirimi yapiyorum. Elimde farkli vadelerde 5 tane eurobond var ve firsat buldukca eklemeye devam etmek istiyorum. Sizde eurobondun kabul edilebilir minimum bilesik getirisi ve maksimum durasyonu ne olmalidir? Ben mumkun oldukca %7 nin altinda eurobond almamaya calisiyorum.
Herkesin risk ve getiri anlayisi farklidir tabii ki fakat birkac yorum duymak iyi olurdu bu konu hakkinda. Tesekkurler..
Varlık aktiflerle gelir. Yoksul para için çalışır, zengin ise parayı kendisi için çalıştırır.
Merhabalar, ben de sizin gibiyim, altı farklı eurobondum var, yaklaşık eşit ağırlıkta ve yılda oniki kupon ödemesi alıyorum. İlk eurobondumu geçen yıl aralıkta aldım, sonuncuyu da bugün. Ortalama faizleri şu an %7.3. Beyanname sınırı altında kaldığım için vergi de yok ve gayet memnunum yatırımımdan.
Daha fazla bekleyemedim ve bugün 2038 vadeli eurobonddan 1015.7 dolardan aldım (7.18 basit faiz).
2029 vadeli olanda da gözüm var, faizler biraz daha yükselirse ondan da ekleme yapacağım.
Varlık aktiflerle gelir. Yoksul para için çalışır, zengin ise parayı kendisi için çalıştırır.
Yer İmleri