Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Hocam dzt nin valoru T+1 , o taa Pzt hesaba geçmez mi ?
    Yuzde elli dedim ustad
    Kalanla p.tesi girerim
    Duruma gore dzt satarim ama suan en mantiklisi o
    Digerleri icin tren kacmis
    Dun alis girilmeliydi

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    htt yok mu??
    Para yok 😃😃😃

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yuzde elli dedim ustad
    Kalanla p.tesi girerim
    Duruma gore dzt satarim ama suan en mantiklisi o
    Digerleri icin tren kacmis
    Dun alis girilmeliydi
    Valörsüz, tahvil içeren fonlar sanki daha mantıklı bugünki düşüşten faydalanmak için

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Valörsüz, tahvil içeren fonlar sanki daha mantıklı bugünki düşüşten faydalanmak için
    Valörsüz olanlar hangileriydi Sn.yuji?

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Son dağılımlara göre TCD hisseleri %2.68, ACC hisseleri %2.85, GL1 hisseleri %3.69 artıda şu an GMA hisseleri %2.92, FID hisseleri %3.07 artıda
    Hisse kısmı oranları tamam ama tcd türev işlemlerdede artı yazamıyor.Endeksten fazla düşüp endeksi yakalayamıyor.Fon yöneticileri dizi izler gibi izliyor malesef.Bizim gibi küçük yatırımcı bile endeksin hangi hisselere ve fonlara etki edeceğini araştırırken yöneticiler resmen uyuyor.Yazdığınız fonlar içinde Acc şuan için en iyi yönetileni endeksin en kötü döneminde bile iyi yönetmeyi başardılar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Valörsüz olanlar hangileriydi Sn.yuji?
    Bildiklerim bunlar:
    AUT
    FPK
    GBL
    IST
    OKP
    OSL
    TCB

7.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Hisse kısmı oranları tamam ama tcd türev işlemlerdede artı yazamıyor.Endeksten fazla düşüp endeksi yakalayamıyor.Fon yöneticileri dizi izler gibi izliyor malesef.Bizim gibi küçük yatırımcı bile endeksin hangi hisselere ve fonlara etki edeceğini araştırırken yöneticiler resmen uyuyor.Yazdığınız fonlar içinde Acc şuan için en iyi yönetileni endeksin en kötü döneminde bile iyi yönetmeyi başardılar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben bu fon yöneticilerini yanıma çırak diye almam sadece yönetim gideri kesen ergenler artist gibi giyinip süslenip püslenip gezen tipler yanlarına gidemezsin havalarından buradaki çoğu kişi onlardan daha iyi yönetir adamlar 9-5 çalışıyor

Yok bide millete 6 ay bekleyin yok sürekli takip etmeyin bize güvenin diyorlarmış millet size güvenip bıraksa şeyini kaybetmişti

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Sayin yuji getirileri hemen hemen ppf kadar
    Birde bana 2 gun kaybettirir
    Valorsuz ama bozsam p.tesi oglenden sontra gelir...herhangi birseye giremem. Sali giris yaparim. Carsamba almis olurum...kesinlikle hata

Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •