Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn hayrani üstadım, kendi adıma söylüyorum ve lütfen bu yazdıklarımdan alınmayınız. O dediğiniz işlemleri senelerdir yapan biriyim. GARAN'ın % 8 düştüğü gün EID % 1.2 kazançla kapadı günü. Çok heyecanlı görüyorum sizi. PPF'lerden bu noktaya evrilmiş olan finansal risk algınızı lütfen sorgulayınız. Saygılarımla.

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sn hayrani üstadım, kendi adıma söylüyorum ve lütfen bu yazdıklarımdan alınmayınız. O dediğiniz işlemleri senelerdir yapan biriyim. GARAN'ın % 8 düştüğü gün EID % 1.2 kazançla kapadı günü. Çok heyecanlı görüyorum sizi. PPF'lerden bu noktaya evrilmiş olan finansal risk algınızı lütfen sorgulayınız. Saygılarımla.
    teşekkürler dostum. bunları yazmış olmam, hemen bu gün garan alacağım anlamına gelmiyor. maksadım istişare etmek. ama endeksin aşırı düştüğü zamanlarda denenebilecek bir sıtrateji olabilir. böyle düşünmeme biraz da acc'deki durum sebep oldu. geçen haftaki türbülanstan başarıyla çıktığından actus'ta ille de yüzde üç buçuk getiri beklemiyordum ama yüzde 2 dahi olabilirdi. yüzde 4'e yakın yükselen endekste sadece yüzde 1 getiri, ister istemez şaşkınlığa itti beni.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •