-
Sıdıkaynan kezbangillet topaanı okudum az önce...viob topaa...
Faiz indirimi etkisinden bahseden yok...
Ama harbi kezbanlar yahu...yani bende suç yok teşhiste hata yok...
Mahkumlar kaybetmeye...
Ama kötü benim...onlar biliyler...
-
Faiz indirimi konusundaki düşüncemi paylaşmıştım önceki indirimde...tekrarlamama gerek yok...önceki sayfalarda görüşümü yazmıştım zaten...
Dünya eksi faize giderken...isterse mb 300 bp indirsin...zike zike gelcekler...
Bastir reis!...
100bp değil...doları kekılara sapla!...
-
sidikaynan kezbangilleein topa viob da faiz indiriminin ne gibi etkisi olacağı konuşulmaması...
Bunnar nerde yaşıyo dedirtiyo!..
İşte körleşme budur piyasalarda!...
Ben de emin değilim!...ama dikkate alıyorum...
Kezbangiller?...
-

Originally Posted by
slx
Cuma aksam isc nin %80 ini satmistim. 608 den... Bugun 597 ortalama ile sattigimin %30 unu koyabilmisim..592 total yazsam hepsi gelecekmis... Neyse

netice... Yarin yine 605-610... Haber olumlu gelirse 615-620 bekliyorum... Thy de az bisey hareket edebildim. Petkm beklemede. Hedef 4 lira 6 ay icinde.
dün bugün topladığım işcleri 603/604 aralığından verdim... işc lerin tamamını aşağıya alış yazdım. biraz halkb aldım... kuşta da az işlem yaptım... tamamı olumlu oldu. palamı bekliyorum.
-
Yakub 2,33
Kavanoz 3,32
Tüm portföy boşaltıldı...Alanda kazansın...
Bir haftada net %9,5 aldık...
Biraz kenardan seyredelim....
🐴🐴🐴🐴🐴
-

Originally Posted by
PISKOPAN
Yakub 2,33
Kavanoz 3,32
Tüm portföy boşaltıldı...Alanda kazansın...
Bir haftada net %9,5 aldık...
Biraz kenardan seyredelim....
����������
abim...tüm portföyü boşaltmak için 100k-105k aralığı beklense daha iyi olmaz mıydı?
%70 kağıt
-
Slx cim...çok cansız gördüm piyasayı...bu hafta rahat 105 görür diye düşünüyordum...
Bi gariplik var çözemediğim...güzel kar ettik... kenardan seyredeyim dedim... hazır kazanmışken...
-
Birde...açığa satış yasaklandı bu çok güzel...ama kademelere bakıyorum alışların gücüne...para yok...kademeleri kaldıracak...ve sonra taşıyacak...sanki!..
Bi gariplik var...bilemediğim...anlayamadığım...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri