Putin : Çalışma sonucu çok önemli bir karar alındı , dışişleri bakanlarımız bunu açıklayacak
Putin : Çalışma sonucu çok önemli bir karar alındı , dışişleri bakanlarımız bunu açıklayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdogan : Rusya ile güvenli bölge konusunda anlaştık . Ypg’liler 150 saat içerisinde çekilecek .Bu sürenin sonunda Türk ve Rus devriyesi başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dışişleri bakanı :Mumbic ve Tel Rifat’dan tüm terorist unsurlar çekilecek
Çavuşoğlu : 23 Elim saat 12’den itibaren Rusya ve Suriye sınır muhafızları , barış pinari harekat alanı dışında kalan Türkiye Suriye sınırının Suriye tarafına ypg unsurları ve silahlarinin sınırdan 30 km dışarıda çıkarılması icin girecektir .
Çavuşoğlu : Bu süreç sonrasında mevcut barış pinari harekat alanı sınırlarının batısı ve dolgusunda 10 km derinlikte kamışlı hariç Türk Rus devriyeleri başlayacaktır
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İstanbul Adalet Sarayı’nda kadın avukatın etek altı fotoğrafını çekmeye çalışan Sulh Hukuk Mahkemesinde görevli katip, avukatın şikayetçi olması sonucu tutuklandı.
Anlaşma 2 tarafın ortak noktada buluşmasıdır...
Bir tarafın her dediğinin kabul edildiği bir anlaşma bekleyenler varsa komik...
Hele bizim her dediğimizi kabul ettireceğimizi bekleyen varsa o komple gülünç, biz dünya devi değiliz....
Şu anki şartlara göre iyi bir anlaşma yapılmış
Yer İmleri