Sayfa 650/997 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Serbest piyasa koşulları olmadığı için dolar yükselmiyor, yoksa dth ile ilgili değil.
    Serbest piyasa kosulu nedir ?
    Burda ne yapiliyor mesela

2. Ben 200 baz puan indirim olacak diyorum. Merkez yine bizi kara kara düşündürecek. Ben vermiştim zaten çerez parası bekliyorum. Yıl sonu merkezin dolar kuru 5.60 herhalde oralara kadar getirecekler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Trump çinle ilgili bile bu kadar konuşmuyor artık.Olayı tamamen bir iç siyaset malzemesi haline getirdi.
    Zaten mevzu o. Çinle ilgili obsesif davrandıkça reelde çin karşısında ezildi. Kazanan belki yok, belkide çin ama us değil o kesin.

Mevzu başka şeyler olsunda çin konuşulmasın modunda epey zamandır zira ticaret savaşlarını kaybettiklerinin farkına vardılar ve ulusalcılık yapmanın bir herzeye yaramadığını gördüler ki zaten o tren çoktan kaçmıştı, artık dünya ekonomisine bağlı ufacık bir domino taşına birşey olsa en büyük taşı sallayabiliyor.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Serbest piyasa kosulu nedir ?
    Burda ne yapiliyor mesela
    İdea ettiğin konuyu bilmiyorsun? Biliyor gibi fikir üretiyorsun boş konuşuyorsun, uzatmayacağım konuyu.

5.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Zaten mevzu o. Çinle ilgili obsesif davrandıkça reelde çin karşısında ezildi. Kazanan belki yok, belkide çin ama us değil o kesin.

Mevzu başka şeyler olsunda çin konuşulmasın modunda epey zamandır zira ticaret savaşlarını kaybettiklerinin farkına vardılar ve ulusalcılık yapmanın bir herzeye yaramadığını gördüler ki zaten o tren çoktan kaçmıştı, artık dünya ekonomisine bağlı ufacık bir domino taşına birşey olsa en büyük taşı sallayabiliyor.
    Abi olay şu
    Cinbas inovatif değil
    Amerikanski geri çekilip ikmal yollarını uzatcak onun sonra işi bitittircek
    Bence yani
    Cin ardındaki para gücüne guvensede nafiledir
    Para puldur
    Pata patatestir
    Pala da paladır

6. Tramp Turkiyeye yaptirimlar kalkacak,

Benjamin 5.730

y.t.degildir..

7. Tramp reise dakikada bir tesekkur ediyor...

y.t.degildir..

8. Herif lakapli trump dolara tecavüz etti yine

Sayfa 650/997 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •