Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. TCD mantiklimi simdi almak icin?
    birde bankadan alarken ayni gun fiyatina alinirmi acaba?
    satarken ayni gun hesaba gecermi?
    alis satista sorun yokmu?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi belli kisimda dzt yapmalisin
    Eyvallah Websterim kardeşim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3. Haziran ayı getiri durumunu da ekledim dostlarım. Son bir Mayıs ayı getirileri kaldı. Esasen 23 Mayıs'ta başlayan rallinin başları olması nedeniyle bu bile yeterli sayılabilir. Dikkat buyurursanız, HTT ve DZT'nin yükselen piyasada gayet güzel getirileri olmuş hatta bir çok değişken fondan daha iyi getirmişler. Yani borsanın yükseliş trendi ile direkt korele bir durumları var. Ancak şunu da es geçmemek lazımdır, faizler oldukça hızlı bir yükselişin ardından aynı hızda düştüğü için oldu bu getiriler. Şayet hükümetin sık sık dile getirdiği tek haneli enflasyon hedefi gerçekleşirse her iki Tahvil fonunun da getiri potansiyeli halâ devam ediyor diyebiliriz.

Listeye YAK (Karma Fon) ekledim. Böylece GAK ile beraber 2 ayrı Karma Fonumuz oldu listede. Bence yeterli bu liste, çok daha eşelemenin anlamı yok. Sanırım tablomuz netleşti, şimdi sıkıntı şu ben bunu nasıl paylaşacağım ? Share denilen yerde 3 seçenek var hangisinin linkini koymam gerekiyor ? Allah cezamı verecek öğrenemeyecem bu exceli.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Suloooo evladim nerelerdesin sulooo
    Buradayım maho. Hoş gelmişsen

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku

Haziran ayı getiri durumunu da ekledim dostlarım. Son bir Mayıs ayı getirileri kaldı. Esasen 23 Mayıs'ta başlayan rallinin başları olması nedeniyle bu bile yeterli sayılabilir. Dikkat buyurursanız, HTT ve DZT'nin yükselen piyasada gayet güzel getirileri olmuş hatta bir çok değişken fondan daha iyi getirmişler. Yani borsanın yükseliş trendi ile direkt korele bir durumları var. Ancak şunu da es geçmemek lazımdır, faizler oldukça hızlı bir yükselişin ardından aynı hızda düştüğü için oldu bu getiriler. Şayet hükümetin sık sık dile getirdiği tek haneli enflasyon hedefi gerçekleşirse her iki Tahvil fonunun da getiri potansiyeli halâ devam ediyor diyebiliriz.

Listeye YAK (Karma Fon) ekledim. Böylece GAK ile beraber 2 ayrı Karma Fonumuz oldu listede. Bence yeterli bu liste, çok daha eşelemenin anlamı yok. Sanırım tablomuz netleşti, şimdi sıkıntı şu ben bunu nasıl paylaşacağım ? Share denilen yerde 3 seçenek var hangisinin linkini koymam gerekiyor ? Allah cezamı verecek öğrenemeyecem bu exceli.
    Paylaş seçeneğinden bağlantıya sahip herkes görüntüler seçeneğini seçip bağlantı linkini alıp buraya attığınızda herşey hallolur gibi geliyor bana üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku

Haziran ayı getiri durumunu da ekledim dostlarım. Son bir Mayıs ayı getirileri kaldı. Esasen 23 Mayıs'ta başlayan rallinin başları olması nedeniyle bu bile yeterli sayılabilir. Dikkat buyurursanız, HTT ve DZT'nin yükselen piyasada gayet güzel getirileri olmuş hatta bir çok değişken fondan daha iyi getirmişler. Yani borsanın yükseliş trendi ile direkt korele bir durumları var. Ancak şunu da es geçmemek lazımdır, faizler oldukça hızlı bir yükselişin ardından aynı hızda düştüğü için oldu bu getiriler. Şayet hükümetin sık sık dile getirdiği tek haneli enflasyon hedefi gerçekleşirse her iki Tahvil fonunun da getiri potansiyeli halâ devam ediyor diyebiliriz.

Üstat, programınız Harika olmuş, elinize kolunuza sağlık. Allah razı olsun sizden. Bizimle de paylaşmak için Yuji üstattan fikir alabiliriz

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Buradayım maho. Hoş gelmişsen
    Hosbulmusuk sulom
    Portfoyun nasildir gurban

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    arkadaşlar, ben şu acc'yi çözemedim. tamam, geçen haftaki türbülansta kendini güzel korudu eyvallah. ama geçen cuma günü endeks yaklaşık yüzde 4 yükselirken yüzde bir yükseldi. bu sabah ta endeks yüzde 2 yaptığı halde yüzde yarım dahi yükselememiş. en az yüzde 80'i hisse olan bir fon, neden ve nasıl böyle hareket eder? bu fon sayesinde borsadaki yükselişi kaçırdım. endeks yüzde 5 düşerken yüzde 2 buçuk düşüyorsan endeks yüzde 2 yaparken bari sen de yüzde bir yüksel. ben bu fon işini çözemedim vesselam. sizler ne dersiniz bu işe?
    Dün de yazmıştım
    Yükseliş bekleyenler için ACC yanlış adres
    O beklentide olanlar ACC'de ciddi vakit kaybediyorlar

Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •