Ysu 161,71 geldi.
Originally Posted by Webster Soyle bir fon ariyorum Alim satimda valor olmayacak Hisse yogun olacak Ayda en fazla 1 defa eksi getirecek Aylik ortalamasida enaz 0.5 olacak Var mi acaba? Var çiftlikbank fonu
Originally Posted by NewsTR Ysu 161,71 geldi. Cafeye demedin ustad hayirmi?
Originally Posted by myfinans Var çiftlikbank fonu Onda alim valoru yok ama satim valoru sonsuz😃😃
Originally Posted by NewsTR Ysu 161,71 geldi. O fon aslýnda deðiþken fon sayýlmaz HTT , DZT cinsi birþey þu anda.%5 hisseyle deðiþken olmuþ oluyor. Bir süre daha devam eder böyle.
Originally Posted by myfinans O fon aslýnda deðiþken fon sayýlmaz HTT , DZT cinsi birþey þu anda.%5 hisseyle deðiþken olmuþ oluyor. Bir süre daha devam eder böyle. Lutfen lutfen ustadim Ysu htt ile dzt nin yanindan gecemez
Yarýnki BÝST 100 tahminleri neler 101'i geçermi? 99'a düþermi?
Originally Posted by myfinans O fon aslýnda deðiþken fon sayýlmaz HTT , DZT cinsi birþey þu anda.%5 hisseyle deðiþken olmuþ oluyor. Bir süre daha devam eder böyle. Hayýr onlar uzun vadeli içeriyor girmeden baktým kýsa pozisyon için ideal. Dzt veya htt düþünüyorum ancak faiz indirimi sonrasý piyasayý göreyim dedim pazartesi satýþ vereceðim buna.
Forum Rules
Yer Ýmleri