Sayfa 987/1000 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Sanırım IGA ve IGH fonları kapatılmış arkadaşlar. TEFAS'ta ve KAP'ta kaydını bulamadım. Durum nedir bilen var mı? Kapatıldıysa takip listemizden çıkarmamız gerekecek.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Tzv de valor durumu nedir ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TZV'de hiç valor yok. Fonu aldığınız an hesaba geçiyor. satış aynı şekilde.

3. Bu gun 13.30 dan evvel alacagimiz fon t+1 olanlar p.tesi hesaba gecermi .yoksa carsambaya mi kalir syg

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu gun 13.30 dan evvel alacagimiz fon olanlar p.tesi hesaba gecermi .yoksa carsambaya mi kalir syg
    Şimdi birkaç tane t+1 alış girdim, hesaba geçiş tarihi 28.10 gösteriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tcd ayni gun gecmez
    Alirkende satarkende 1 gun sonra hesabina gecer
    bugun alsam bugun fiyatina alamazmiyim? simdi baktim bugun fiyatina aliniyor. Tefasta yazdigi bugunun fiyatidir demi? ben o fiyatla aldim
    satarken bir gun sonrasi hesaba gecer ama demi webstercim?

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sanırım IGA ve IGH fonları kapatılmış arkadaşlar. TEFAS'ta ve KAP'ta kaydını bulamadım. Durum nedir bilen var mı? Kapatıldıysa takip listemizden çıkarmamız gerekecek.

IDY, IGA, IGD, IGH, IGL, IGT
    Fonları kapatıldı devir oldu teb portföye.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/788490

7. sevgili arkadaşlar, borsanın yıl başına kadar nasıl olacağını merak edenlere belki bir ışık olabilir: youtube üzerinde bu işleri yorumlayan bir çok şaklaban var malûmunuz. ancak ben, bu noktada haluk Canberk'in ayağı yere basan ayrıntılı analizlerini hiç kaçırmam. kendisi oldukça uzun, ama bir o kadar da ufkumuzu açan analizler yapıyor. daha önce birçok kişiyi dinleyerek özellikle de dolar uçacak bunun kaçarı yok diyen kıdemsiz analistler yüzünden panikle döviz alıp az da olsa zararla satış yaptım. haluk hoca, günlüklerden başlayıp 200 günlük ortalamalara kadar uzunca seviyeleri vermekle kalmayıp yabancıların alış satış durumları, dünya konjongtürü ve bize özel sebepleri falan da işin içine alıp her şeyi harmanlayarak sonuca odaklanıyor. bu kapsamda da şu anki koşulların devam etmesi halinde yılbaşına kadar endeksin 110 binleri görmesinin yüksek bir ihtimal olduğunu, aynı ligte oynadığımız brezilyadaki yükselişe bizim de ayak uydurabileceğimizi falan belirtiyor. ama bu günkü koşulların devam edip geçen haftalardaki gibi yeni sorunlar yaşanmaması şartıyla. haluk hocayı takip etmenizi piyasanın genel gidişatını anlayabilmeniz açısından kesinlikle tavsiye ederim. analizleri oldukça uzun ama çoğu zaman beş para etmez abuk sabuk diziler için dahi reklamları da sayarsak ortalama 4 saatimizi ayırıyorsak çoluk çocuğumuzun rızkı için biriktirdiğimiz paraları daha doğru değerlendirmek adına da 20 30 dakikalık değerlendirmeleri de izlememiz lazım gibi geliyor bana.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    IDY, IGA, IGD, IGH, IGL, IGT
    Fonları kapatıldı devir oldu teb portföye.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/788490
    Teşekkür ederim üstadım. bu durumda IGA yerine GTA Altın fonunu dahil ediyorum takip listesine. Diğeri de TUA idi, yani Teb Altın Fon. IGH yerine başka fon ilave etmeyi düşünmüyorum, yeterince hisse yoğun fon var listede.

Sayfa 987/1000 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •