Sanırım IGA ve IGH fonları kapatılmış arkadaşlar. TEFAS'ta ve KAP'ta kaydını bulamadım. Durum nedir bilen var mı? Kapatıldıysa takip listemizden çıkarmamız gerekecek.
Sanırım IGA ve IGH fonları kapatılmış arkadaşlar. TEFAS'ta ve KAP'ta kaydını bulamadım. Durum nedir bilen var mı? Kapatıldıysa takip listemizden çıkarmamız gerekecek.
Bu gun 13.30 dan evvel alacagimiz fon t+1 olanlar p.tesi hesaba gecermi .yoksa carsambaya mi kalir syg
IDY, IGA, IGD, IGH, IGL, IGT
Fonları kapatıldı devir oldu teb portföye.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/788490
sevgili arkadaşlar, borsanın yıl başına kadar nasıl olacağını merak edenlere belki bir ışık olabilir: youtube üzerinde bu işleri yorumlayan bir çok şaklaban var malûmunuz. ancak ben, bu noktada haluk Canberk'in ayağı yere basan ayrıntılı analizlerini hiç kaçırmam. kendisi oldukça uzun, ama bir o kadar da ufkumuzu açan analizler yapıyor. daha önce birçok kişiyi dinleyerek özellikle de dolar uçacak bunun kaçarı yok diyen kıdemsiz analistler yüzünden panikle döviz alıp az da olsa zararla satış yaptım. haluk hoca, günlüklerden başlayıp 200 günlük ortalamalara kadar uzunca seviyeleri vermekle kalmayıp yabancıların alış satış durumları, dünya konjongtürü ve bize özel sebepleri falan da işin içine alıp her şeyi harmanlayarak sonuca odaklanıyor. bu kapsamda da şu anki koşulların devam etmesi halinde yılbaşına kadar endeksin 110 binleri görmesinin yüksek bir ihtimal olduğunu, aynı ligte oynadığımız brezilyadaki yükselişe bizim de ayak uydurabileceğimizi falan belirtiyor. ama bu günkü koşulların devam edip geçen haftalardaki gibi yeni sorunlar yaşanmaması şartıyla. haluk hocayı takip etmenizi piyasanın genel gidişatını anlayabilmeniz açısından kesinlikle tavsiye ederim. analizleri oldukça uzun ama çoğu zaman beş para etmez abuk sabuk diziler için dahi reklamları da sayarsak ortalama 4 saatimizi ayırıyorsak çoluk çocuğumuzun rızkı için biriktirdiğimiz paraları daha doğru değerlendirmek adına da 20 30 dakikalık değerlendirmeleri de izlememiz lazım gibi geliyor bana.
Yer İmleri