Sayfa 702/997 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

2 Dene maliyeci varken burada, bana b. yemek düşer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ikisi de tüydü yahu, ben ne dedim ki?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Her sey bilgisayarda maliyenin karşısında, kredi kartı, banka hesapları, tapu işlemleri, otomobil kayıtları v.s. herif 2 trilyona ev 500 milyara araba aldıysa, gel bakalım bu kazancın kaynağı ney dersin olay biter.

Emme Tansu Çiller bile, servetini annanesinin çıkınına bağlarsa, bu iş çözülmez!

Haaa... Bir de tek serveti, parmağındaki yüzük olan var.
    yahu diyelim adam kazancını tüketime yöneltmedi gitti döviz aldı altın aldı kasaya koydu
    maliye elden nakit yaptığı tahsilatları hiç bir yerden göremez ki böyle tanıdıklarım var
    lakin meslek erbabı olarak yaptığı işler karşısında tahsilatını beyan olarak delillendirebilir..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu diyelim adam kazancını tüketime yöneltmedi gitti döviz aldı altın aldı kasaya koydu
    maliye elden nakit yaptığı tahsilatları hiç bir yerden göremez ki böyle tanıdıklarım var
    lakin meslek erbabı olarak yaptığı işler karşısında tahsilatını beyan olarak delillendirebilir..
    Emlak, otomobil v.s almaması gerekir, hatta yüklü ödemelerini okul taksiti, tatil falan kredi kartı değil nakit ödemesi gerekir, o zaman olur.

Bu yöntem, Dünyanın her yerinde geçer, fakat Turkiyede lâzım değil zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5. kümesin içine kaz lar varken kim ugrasacak dışardakilerden tüy yolmaya

Kayıtsız her işlem için 10 bin lira ceza yazarım. Her işlemi belgeleyeceksin tc kimlik numarasını gireceksin diyelim kuyumcuya ve döviz bürosuna ne olur. Kayıt altına almak istesin yeter ki çok kolay.

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Kayıtsız her işlem için 10 bin lira ceza yazarım derse. Her işlemi belgeleyeceksin tc kimlik numarasını gireceksin derse kuyumcuya ve döviz bürosuna ne olur. Kayıt altına almak istesin yeter ki çok kolay.
    Kuyumcu ve döviz bürosu zaten vergi kaçırıyor, kümesi tilkiye emanet etmişsiniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Emlak, otomobil v.s almaması gerekir, hatta yüklü ödemelerini okul taksiti, tatil falan kredi kartı değil nakit ödemesi gerekir, o zaman olur.

Bu yöntem, Dünyanın her yerinde geçer, fakat Turkiyede lâzım değil zaten.
    Bu sekilde yasayan bir adamla tanistim son tatilde..

Almanya'dan kesin donus yapmis 3 dukkan 1 daire almis..

Kiralari cok dusuk gosterip beyan sinirina takilmiyormus, farki elden nakit aliyormus...

Her yerde nakit harciyormus..

Artirdigi paraya da altin alip fiziki olarak kasada sakliyormus..

Hayatindan gayet memnun gorunuyordu...

Bu dukkanlar ve evi nereden aldin derlerse de Almanya kesin donus tarihinde 200K evro Ziraat bankasi araciligi ile Tr'ye transfer ettim iste dekontu derim diyordu...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 702/997 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •