Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sabah evden işe giderken tam karşımıza bi tane İmam Hatip ortaokulu yapılmıştı 2-3 sene önce...Servisi bekliyorum...

Hem ptesi olması hem de Cumhuriyet Bayramı öncesi yarım gün okul diye İstiklal Marşı okundu ve müdür kısa bir konuşma yaptı...Ne bir Cumhuriyet ne bir Atatürk vurgusu yapıldı ve anıldı...Sadece okul kursları ile ilgili detaylı açıklama yaptı müdür...Geçen haftalarda harekat başladığında kuranlar dualar okunmuştu sabah sabah aynı/benzer ptesi sabahı... (Tamam o da olsun ama bu da olsun)

Yuh dedim içimden...Ülke bu devirden bi an önce kurtulmalı...Geriye gidiyoruz ileri gideceğimize...İşe yetişmek zorunda olmasam gidip müdürle konuşacaktım valla nerdeyse...Neye hizmet ediyorsun, Cumhuriyetin nimetlerinden faydalanıp diye...

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    ..Hem ptesi olması hem de Cumhuriyet Bayramı öncesi yarım gün okul diye İstiklal Marşı okundu ve müdür kısa bir konuşma yaptı...Ne bir Cumhuriyet ne bir Atatürk vurgusu yapıldı ve anıldı...Sadece okul kursları ile ilgili detaylı açıklama yaptı müdür...Geçen haftalarda harekat başladığında kuranlar dualar okunmuştu sabah sabah aynı/benzer ptesi sabahı... (Tamam o da olsun ama bu da olsun)
    Bunlar yakın zamana kadar tıpkı Kürtçüler gibi Türk/Atatürk'den başka Bayrak ve İstiklal marşından da gıcık kaparlardı..
    Baktılar ki herşeyi inkar edersen ortada devlet diye birşey de kalmayacak Bayrak ve marşı kabullenmek zorunda kaldılar..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •