Originally Posted by Gentleman Tesekkurler paylasim icin. Goruntu pek ic acici degil. Bu ince otel isleri cok vakit alir aynen ince işçilikler çok zaman alır birde başlarında kıl bir yönetici varsa allah allah
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
81 den 333K lot calisti !
82-83 800 e 600
Originally Posted by Gentleman 82-83 800 e 600 kaldır şunu artık )
Kim aliyor goren bi atabilirmi .. SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nuri yine çorbaya bağladı
Originally Posted by Gentleman Görûntü kötü dostum. Limandanda cok uzaktayiz. Motorlar durdu. Kaldik denizin ortasinda. Akinti kuvvetli, demir attigimiz halde, savruluyoruz !!! Sanıyorum kaptan gemiyi terk etmiş, kendi canını kurtarma derdine düşmüş. Bu arada pasta ikramına da son vermiş
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Sanıyorum kaptan gemiyi terk etmiş, kendi canını kurtarma derdine düşmüş. Bu arada pasta ikramına da son vermiş Tektu pastasi Tektu topiginde var Ustad Ben pastadan gectim artik )
Forum Rules
Yer İmleri