Originally Posted by admustafa Valla sizde tipik pala gibisiniz nr1 türk radyosunda Ata'nın konuşması yayınlanıyor resmen tüylerim diken diken
Originally Posted by admustafa Ky karşıtı pala oldu artık üstadım Pala ne derse o olur webster yani. Ünlü spekülatör
Originally Posted by myfinans Pala kim Herif kim BİST başlıklarında sık sık adları anılıyor Ama kimdir bunlar, özellikleri nedir anlamıyorum. herif ,Londra'da bulunan Hint kökenli bir fon yöneticisi olduğu iddia ediliyor ve işlemlerini çokça yatırım finansmandan yapıyor
Originally Posted by myfinans webster yani. Ünlü spekülatör Websteri seviyoruz...o kadarı yeterli ona
Originally Posted by aydinc herif ,Londra'da bulunan Hint kökenli bir fon yöneticisi olduğu iddia ediliyor ve işlemlerini çokça yatırım finansmandan yapıyor Ünlü demekki baya bir adı geçiyor forumda. Sizin endeks beklentiniz ne yönde.
Originally Posted by aydinc nr1 türk radyosunda Ata'nın konuşması yayınlanıyor resmen tüylerim diken diken Içinde bulunduğumuz durumu düşündükten sonra ayrı bir anlam kazanıyor
Originally Posted by aydinc Websteri seviyoruz...o kadarı yeterli ona Hey allahim Saati geldi cikti geldi Ben ky isem Sen kyciksin
Originally Posted by myfinans Ünlü demekki baya bir adı geçiyor forumda. Sizin endeks beklentiniz ne yönde. herif'in alımda olduğuna dair yazı görmedim.. yarın eksi yatay açar.. 99 civarı kapar diyorum..
Forum Rules
Yer İmleri