Sayfa 734/997 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Nasıl bir sıkıntı anlamadım
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstad o kadar da yastık altı mı olur.
    Sen yastığı doldurmuşsun.
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Hangi miktardan sonra nerden buldun diye soruluru sorguluyor. Tansu Çiller kocasının milyon dolarlarını düğünde gelen takılar diye beyan etmişti diye hatırlıyorum. Sn. Xrpu'nun parası o paranın yanında çerez parası olarak kalır.

Ama en doğrusu parayı yatıracağı bankaya sorması. (Tabi, off the record olarak)

Aslında hepsinin belgesi var ama belgeler çok eski ve Türkiye'ye ait değil. Avusturya'da maaşlı çalıştığım zamanlardan kalan bordrolar ve orada elde ettiğim diğer resmi gelirlerin belgeleri. (Çoğu bordro ve gelir belgesi 2001-2004 yıllarına ait.)

Oradaki parayı buraya hiç karıştırmıyordum. Hatta yok hükmünde gibi düşünüyordum. Parça parça ilk kısım 50-60kUSD kadar.

Bankaya yatırınca bir şey soracaklar mı?. Tükiye'de 19 senedir hep TL mevduatta olduğum için döviz yatırırken sorun olur mu onu bilmiyorum? Bir de 10kUSD'de mi sorun olur 30kUSD de mi yoksa 50kUSD'de mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında hepsinin belgesi var ama belgeler çok eski ve Türkiye'ye ait değil. Avusturya'da maaşlı çalıştığım zamanlardan kalan bordrolar ve orada elde ettiğim diğer resmi gelirlerin belgeleri. (Çoğu bordro ve gelir belgesi 2001-2004 yıllarına ait.)

Oradaki parayı buraya hiç karıştırmıyordum. Hatta yok hükmünde gibi düşünüyordum. Parça parça ilk kısım 50-60kUSD kadar.

Bankaya yatırınca bir şey soracaklar mı?. Tükiye'de 19 senedir hep TL mevduatta olduğum için döviz yatırırken sorun olur mu onu bilmiyorum? Bir de 10kUSD'de mi sorun olur 30kUSD de mi yoksa 50kUSD'de mi?
    Ev adresi neydi?
    Şaka bir yana yatırırken soru soran yok.
    Yatırmak sorun değil, toplu olarak çekmek istediğinizde bir gün öncesinden haber vermeniz gerek. Tabi işler bozulursa çekim limiti de gelebilir, esas risk orada.

Belli bi rakamın üstü masaka bildiriliyor. Ama limiti bilmiyorum.
    bir halt olacağı yok.

4. 30000 için sorun olmaz yav...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    30000 için sorun olmaz yav...
    HSBC sorun yapıyordu.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Belli bi rakamın üstü masaka bildiriliyor. Ama limiti bilmiyorum.
    En iyisi ben elimdeki gelir belgelerini de toparlayayım. 3'e bölüp odea, burgan ve INGbanka yatırmayı düşünüyorum.

Masak sınırındaki tahminin nedir?

Avusturya'da elde ettiğim gelir belgeleri toplamı (çoğu bordro) yatıracağım meblağdan çok daha fazla, Tarihleri biraz eski o sorun olur mu onu bilemiyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    30000 için sorun olmaz yav...
    çoğu banka kaynak sorar yatırırken dahi..

Erdoğan: (abd ziyareti) henüz kararımı vermedim-habertürk

erdoğan: (abd ziyareti) soru işareti var-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 734/997 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •