Sayfa 299/467 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ROTA Yazıyı Oku
    Arkadaşım bilgine saygım sonsuzdur.
    İşten de çıkarıldık e işte fakir olmanın kaderi bu yeni iş bulana kadar artık 1000 1000 satarız her ay harçlık yaparız bu kağıdı hiç bir üsted-hoca- prof. analiz edemez idda ediyorum bu yazdıklarımız ile sadece avunuyoruz . Teknik-Temel çalışmaz dediler bana.

Asla ytd...!!!!
    Size kim iddia edebilir dediki sadece yorum ve fikirdir Buradaki yazılara bakıpta yatırım yapmayın siz daha yenisiniz herhalde İşten çıkartılmışsınız geçmiş olsun umarım yeni bir iş bulursunuz....Bu hisse adamı fıstık eder adamı hasta eder bütün yatırımlarımızı da hastaneye ödersiniz eğer çok kafaya takarsanz tabii ki.... Bu hisse adamı fıstık eder adamı hasta eder... Eğer çok kafaya takarsanz tabii ki... Görünen köy kılavuz istemez arkadaşım şirket bebek şirket fakat bilinçli olarak hisse değerini yansıtmasın diye tutuyorlar patron böyle istiyor bunun başka bir açıklaması yok YETKİLİLERDE bir şey yapmadığına göre sonuç ortada....!!!!

Asla ytd...!!!!!

2. Büyüyünce olur kafaya takmayın

3. 1.57 dahil 1.53 e kadar alış yazıyorum hayırlısıyla......y.t.d.

4. Vay vay vay 1.60 a 520000 alış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklamcılar gelmiş gene tavan olacak diyorlar bugün alan reklamcılar yarın malı boşaltabilirler hareket isteyenlere yarın icraat yapabilirler...

asla ytd...,!!!!

Alıntı Originally Posted by nemesis22 Yazıyı Oku
    Vay vay vay 1.60 a 520000 alış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Arkadaşım 1.75 geçerse alınır dedi fikri olan varmı ki. ben alıcı değilim ama

Y.T.d.

7.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Reklamcılar gelmiş gene tavan olacak diyorlar bugün alan reklamcılar yarın malı boşaltabilirler hareket isteyenlere yarın icraat yapabilirler...

asla ytd...,!!!!
    Bence tahtayı götürecek gruba malı devrettiler...Muhtemelen bu hareketin devamı gelecek...1,92 TL'ye kadar bekleyip izleyeceğim.

Galiba ''Şişman Kadın'ı'' onlar benden daha çok arzuluyorlar.

Normal şartlarda kurun gevşemesi, faizlerin düşmesi şirkete olumlu yansıyacak...''Altın yere düşse değerinden bir şey kaybetmez''

Tire'miz altın gibidir. Günü vakti geldiğinde altın gibi yatırımcısını sevindirir. İnşallah...

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by ROTA Yazıyı Oku
    Arkadaşım 1.75 geçerse alınır dedi fikri olan varmı ki. ben alıcı değilim ama

Y.T.d.
    Bizim insanımız hep yüksekten almayı sever ne hikmetse....;)) -) bence 1.50 altı hiç kaçırılmayacak fiyattı 1.70 altıda öyle yakında 1.80 altını 1,93 altını çok arayacağız bakalım kaç gün sürecek bu boşluk doldurma işi...-)

Sayfa 299/467 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •